Розглянуто Звернення до Андрія Блащини, адміністрації та гравців 01сервера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
Шановний Андрію Блащина, адміністраціє 01 сервера, гравці та гості, які переглядають цю скаргу, — щиро вас вітаю.
Звертаюся до вас із щирим проханням — розглянути можливість очистити мою історію покарань. На жаль, на даний момент вона заповнена численними порушеннями, такими як НРП, ДМ, ДБ, образи та неадекватна поведінка. Все це призвело до втрати довіри з боку кланів, гравців і, зокрема, адміністрації сервера.

Мені щиро прикро за свої дії. Я усвідомлюю, що своєю поведінкою завдав шкоди не лише ігровому процесу, а й репутації проекту в цілому. У цій скарзі я хочу вибачитися перед усіма, кого образив чи розчарував — гравцями, адміністраторами, та будь-ким, кому моя поведінка здалась неприйнятною.

Після того, як мій акаунт було заблоковано на 14 днів за порушення правил GTA UKR, я мав час глибоко переосмислити свої вчинки. Цей період став для мене своєрідною точкою перезавантаження. Я дійшов висновку, що хочу змінити підхід до гри, поводитися свідомо, з повагою до інших, дотримуватися правил та бути прикладом для інших гравців.

Прошу надати мені шанс виправитися та розпочати з чистої сторінки. Я готовий докласти максимум зусиль, аби повернути довіру й показати, що здатен змінитися.

Дякую за увагу та розуміння.
докази

З повагою,
Назар Базар 197100

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Ми приймаємо ваші вибачення, і надіємося, що Ви дійсно почнете свою гру по другому
Можливості почистити історію покарань не має

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі