Відмовлено Звернення до Владислава Савочкіна запитання або спец адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитрій Фантом

Папуга **************************** ?
Реєстрування
17 Гру 2023
Дописи
10
Реакції
5
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін
  2. Особистий нікнейм:Дмитро Хардман 12515
  3. Суть скарги:
    Доброго вечора шановний Григорій в цьому зверненні хочу росказати про ваш не зовсім ідеальний сервер.
    1.Розпочнемо з новим оновленням 2.0. Моя перша реакція коли я подивився на 2.0 це якась реально маячня. Багато багів та багато проблем допустим спавн машин щоб заспавнити мащину треба бігти через всю всю карту до парковки десь 2.000-3.000 метрів це якось не логічно. В відповіді під моєю скаргою ви можете казати типу "Це демо версія так що буде багато багів" Тоді взагалі в чому сенс відкривати 2.0 якщо так багато багів а я скажу тому що у вас мало тестерів які працюють та ви просто зробити гравців серверу "рабами" які просто кидають в розділ баги а ви їм гроші. Не легше відкрити заявки на тестери які не були відкиті більше полуроку. Краще б відкрити заявок на "Тестера" щоб ОСВІДЧЕНІ люди виправляли баги. Тому що мені дуже дуже жалко Мішу Головоченко тому що він один працює в розділу Баги. Також неодноразові скарги та покращення були подані щоб зробити нормальну оптімізацію! Але щось все рівно подають скарги за маленький фпс.
    2. Перейдом до неоднократної ситуації з проблемою ВПН. Неоднократно на форумі прилітають скарги за те що коли людна подає форму та тех.підтримка сказала очікувати 24 години хоча не допомогають. Та сама ситуація сталась зі мною я неодноразово подавав форму на розблокування але після одною неділі мене так і не розблокували хоча я неоднократно подавав тікет і через це в мене взагалі пропав інтерес не то що к грі а к цьому проекту. Ось скарга що так і не розблокували.
  4. 3.Перейдемо до найважлівішого АНТІ ЧІТА. Після створення нового чіта для нової пошти від одної людини ви викрутили анті чіт в новій пошті на 100%. Після цього всіх людей котрі встають на мітку їх відкидує анті чіт. Знизу є багато скарг на це і це даже не половина! Розробники гри просто не можуть зробити адекватний анті чіт який реально відкидує чітерів а не звичайних гравців. І цей пункт я пишу не через те щоб зробили анті чіт а тому що звичайні новачки заходят на сервер та їх одразу відкидують хоча це просто люди хотіли пограти а тепер в них нема бажань а так як вони рижики вони даже не знають що таке форум і як писати скаргу.
  5. 4.Перейдемо до Медіа Ukraine GTA. Із адекватної медії залишились Gameonik,lankov1ch і все всі інші пішли с проекта з якої причини правильно через те що люди кажуть правду? Візьмемо на наприклад таку Медію як "Ivan Revo" це й блогер дуже багато зробив для цього проекта набрав багато людей але після його стріма його знімають з медіа. Добре зняли з медіа це я розумію наговорив багато. Але якщо людина каже правду знімайте її але навіщо блокувати аккаунт? Якщо людина каже правду за це блокують?\
  6. 5. Звіти про донати. На конференції розробників ви казали щоб у вас донати 640.000₴ даже у вас на сайті написано що ви відправили 640.000 на ЗСУ а де ці звіти що ви кидали 640.000 на ЗСУ це просто пусті слова. Вже пів року ви не робите звіти про донат ЗСУ а гравці вам просто донатят.
  7. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Бани за анті чіт
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
  8. Дата походження:28.12.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі