Розглянуто Звернення до ГА, ЗГА, ГС Держ, ЗГС Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Кежуал

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
34
Реакції
60
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: ГА, ЗГА, ГС Держ, ЗГС Держ.
2. Особистий нікнейм: Нікіта Еддісон.
3. Суть скарги: Шановні ГА, ЗГА, ГС Держ та ЗГС Держ, звертаюся до Вас з дуже великим проханням! Ситуація була така: Коли я починав грати, мене так сказати "Піджучували" друзі скачати чіти НА 06 СЕРВЕРІ, я зробив дуже велику помилку та мене заблокували на 06 сервері та видалили акаунт. Чітів в мене вже дуже давно немає і я не буду більше скачувати чіти, обіцяю. Я подав заявку на Полковника на 03 сервері в теперішньому часі, але по логам в мене блокування на 06 сервері та мене не допускають на посаду Полковника на 03 сервері. ГС Держ, ЗГС Держ, дуже прошу пробачити мене за мою велику помилку, не знаю чим я тоді думав та дуже прошу допустити мене на посаду Полковника НПУ на 03 сервері. Обіцяю від себе порушень не буде, а буде робота, великий актив та розвивання фракції. Дякую за перегляд!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Можете подивитися мою анкету на Полковника НПУ 03 сервера. Посилання - *Клікабельно*
5. Дата походження: 30.06.2025

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Вам було відмовлено у зайнятті посади полковника з декількох причин.

Коли вас записати прямо чи використовували ви чити, ви сказали, що ні. Переглянувши інформацію і указавши на те, коли і на якому сервері ви їх використовували, то ви сказали, що згадали, але використовували їх по «рекомендаціях друзів».

Також має значення ваш вік. На жаль, поки що ми не готові вас допустити до відповідальної посади в такому віці. Можете працювати на 9-10 рангах, а надалі ми вже зможемо про щось говорити.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі