Відмовлено Звернення до ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
Вітаю, шановний Олег Романович.

Хочу висловити своє глибоке та щире вибачення перед вами як головним адміністратором 04 серверу Ukraine GTA та перед усім проектом. На жаль, у своїх попередніх висловлюваннях я сказав багато неприпустимих речей, які зараз визнаю не тільки помилковими, а й такими, що могли завдати шкоди проекту та його репутації. Це були слова, продиктовані емоціями, і зараз я повністю усвідомлюю їхню неправильність.

Проект Ukraine GTA має величезне значення як для його гравців, так і для мене особисто. Я завжди цінував роботу, яку ви робите для розвитку цієї спільноти, і з жалем розумію, що своїми діями поставив під загрозу довіру до себе. Мені прикро, що мої слова могли викликати непорозуміння та засмучення у вас і інших членів команди.

Я серйозно переосмислив свою поведінку та зробив висновки з цієї ситуації. Зараз я розумію, наскільки важливо бути відповідальним і виваженим у своїх висловлюваннях, особливо коли йдеться про проекти, що об'єднують людей навколо спільної справи.

Тому я щиро прошу у вас вибачення та дозвольте мені ще один шанс довести, що я здатний бути корисним і надійним членом команди адміністрації. Я готовий докласти всіх зусиль, щоб відновити вашу довіру та сприяти подальшому розвитку серверу та проекту в цілому.

Ще раз прошу вибачення за свої слова і сподіваюсь на ваше розуміння та можливість продовжити співпрацю.

З повагою,

Дмитро Ковалевич.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі