Розглянуто Звернення до ГС/ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник НПУ / ІП | Північна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
356
Реакції
402
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Адам Міцкевич 16818
2. Нікнейм адміністратора: Голвні слідкуючи Держ
3. Суть скарги:
Вітаю шановне панство, адміністрація, головна адміністрація та ГС ЗГС Держ, пишу та звертаюсь до вас з проханням про відновлення довіри на більш високі посади на нашому сервері.

Хочу обгрунтувати перш за все досвідом і знаннями які я здобував і здобуваю і по сьогодні перебуваючи на різноматнітних посад.
1. Почнемо з досвіду:

Головним досвідом у більш високих посадах, це перш за все те що я стояв на цих посадах не 1 і не 2 рази (Зокрема 5 посад лідера (Лідер ЗМІ, МОЗ, ДКВС, УЗ, НПУ Х)) що вже дає мені велику перевагу і знаннях та розумінні діяльності посади лідера, основні кроки від початку і подальшої роботи у організації

2. Це величезна кількість посад заступника лідера що також відзначаєтсья на моїх знаннях, вміннях, розуміннях, досвіду у роботі фракцій.

Незважаючи на мій вік (14 років, скоро 15), я прекрасно спаврялвся і наразі справляюсь з наданими мені посадам Лідера або заступника за останні місяці виправлення після останього зняття, не проводжу порушень та конфліктів однак моменти на ці конфілкти переслідють мене часто.

Наразі перебуваю на посаді заступнику лідера НПУ, вже понад 2 місяців не отримавши жодного покарання, не провівши жодного конфлікту, старано і плідно розвивав НПУ доводивши свій досвід і звання

Хочу додати факт яким важко хизуватись оскільки це було з маленьким порушенням (Не буду казати на весь сервер), що 80% всіх посад я займав в 12-13 років (Зокрема 4 лідери та більшість замів, 9-10 рангів різноманітних фракцій)

До всіх своїх посад я ставився максимально компенетно та відповідьно, справлявся з обов'язками, розвивав та навчав організацію до якої був прикріплений

Спираючись на всі факти, прош урозглянути моє звернення та прийняти справедливе рішення)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 06.02.2026

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю.

Дякуємо за вашу заінтересованість у нашому сервері та фракціях. Але, на жаль, ми зараз не можемо надати вам можливість зайнятий вищу посаду. Мінімальний вік для посади Лідера організації становить 17 років. Можливе виключення в окремих випадках лише до 15 років, без подальших винятків.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання звертайтесь.

Гарного дня.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,634
Реакції
1,080
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана вище ГС Держ
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі