Розглянуто Звернення до ГС/ЗГС Держ!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макcим Сокол

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
377
Реакції
689
Бали
508
1. Ваш нікнейм та ID:Максим Сокол 56726
2. Нікнейм адміністратора:ГС/ЗГС держ
3. Суть скарги:Звернення що до повернення довіри!
Я усвідомив свою помилку,через яку був знятий з посади Полковника ЗСУ та за що отримав ЧС Лідерів/Заступників терміном на 15 днів і ВАРН.
Я визнаю, що в даній ситуації я вчинив неправильно та розумію наслідки свого рішення.Для мене це стало хорошим уроком,і я зробив відповідний висновок.

Надалі я готовий більше бути відповідальним ставитися до своїх обов'язків та дотримуватись правил UKRAINE GTA, бо після зняття я почав багато порушувати правила UKRAINE GTA.Також я готовий довести своїми подальшими діями, що зможу відповідально виконувати своїм обов'язки Лідерів/Заступників.

Я не хочу виправдовувати свою помилку - я хочу виправити своїми вчинками та повернути довіру до мене Як від Головної адміністрації так як і від ГС/ЗГС держ.

Прошу надати мені можливість у майбутньому знову проявити себе на посаді Лідера/Заступника та довести що я готовий працювати і виконувати свої обов'язки і я був неправий у своїх діях які я вчинив

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):Фото
5. Дата порушення:29.09.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,400
Реакції
2,410
Бали
558
Вітаю, пробуйте проявити себе на посаді старшого складу, покажіть свою роботу там, а стосовно посади лідера/заступника подивимось вже по Вашій роботі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі