Розглянуто Звернення до Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Попандопало

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
61
Реакції
74
Бали
23
Нікнейм адміністратора:Для Валерії Савченко
Особистий нікнейм: Ярослав Попандопало
Суть скарги: Вітаю, шановна старша адміністрація.

Проаналізувавши скаргу гравця Метью Дефо, можна побачити, що ситуація полягала в наступному: система визнала його власником гаража, однак у логах з’явилося ім’я іншого гравця, який, імовірно, заскочив першим. У результаті ви зараз плануєте відібрати гараж у того, кого система визнала власником, щоб передати його людині, яка була першою у логах.

Не мені вирішувати, чи це справедливо. Але я згадав аналогічну ситуацію зі свого досвіду. Я також спіймав гараж першим — це чітко видно на відео, де я спавнюся першим у гаражі. Логи, ймовірно, теж це підтверджували. Я подав скаргу, однак тоді ви вирішили не відбирати гараж у гравця, якого визнала система, пояснивши, що був баг і обидва натиснули одночасно.

З того моменту баг так і не було виправлено, але у дуже схожій ситуації ви вже змінили рішення — і тепер забираєте гараж у системного власника.

❓ Якщо все так, як я зрозумів, виникає логічне запитання:
Де мій гараж, який я добросовісно піймав?
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Звернення-до-ГА-ЗГА.287856/

Дата походження. 07.08.2025р

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
Нікнейм адміністратора:Для Валерії Савченко
Особистий нікнейм: Ярослав Попандопало
Суть скарги: Вітаю, шановна старша адміністрація.

Проаналізувавши скаргу гравця Метью Дефо, можна побачити, що ситуація полягала в наступному: система визнала його власником гаража, однак у логах з’явилося ім’я іншого гравця, який, імовірно, заскочив першим. У результаті ви зараз плануєте відібрати гараж у того, кого система визнала власником, щоб передати його людині, яка була першою у логах.

Не мені вирішувати, чи це справедливо. Але я згадав аналогічну ситуацію зі свого досвіду. Я також спіймав гараж першим — це чітко видно на відео, де я спавнюся першим у гаражі. Логи, ймовірно, теж це підтверджували. Я подав скаргу, однак тоді ви вирішили не відбирати гараж у гравця, якого визнала система, пояснивши, що був баг і обидва натиснули одночасно.

З того моменту баг так і не було виправлено, але у дуже схожій ситуації ви вже змінили рішення — і тепер забираєте гараж у системного власника.

❓ Якщо все так, як я зрозумів, виникає логічне запитання:
Де мій гараж, який я добросовісно піймав?
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Звернення-до-ГА-ЗГА.287856/

Дата походження. 07.08.2025р
так он второй словил(баг)

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
бд скорее всего не успевает обновится

Макс Крутов

😈 Kрутов 😈
Реєстрування
25 Лип 2023
Дописи
221
Реакції
334
Бали
68
бд скорее всего не успевает обновится
1. Я считаю что владельцем гаража должен быть Метью Дефо, который словил.
2. Это не есть его проблемой, то что данный «Баг» разработчики не могут исправить.
3. Ты когда ловишь со своим другом, как его там «Йосип» вроде бы, вы постоянно забираете, не кажется подозрительным.

ДЛЯ ГА - Метью Дефо словил честным образом, попрошу вернуть ему гараж.

Томми Джери

Активний
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
155
Реакції
171
Бали
46
1. Я считаю что владельцем гаража должен быть Метью Дефо, который словил.
2. Это не есть его проблемой, то что данный «Баг» разработчики не могут исправить.
3. Ты когда ловишь со своим другом, как его там «Йосип» вроде бы, вы постоянно забираете, не кажется подозрительным.

ДЛЯ ГА - Метью Дефо словил честным образом, попрошу вернуть ему гараж.
ты не прав

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Ситуація з гаражами буде вирішена.
Надали думку Керівнику, очікуйте розгляду скарги від Дефо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі