Розглянуто Звернення до КТП або ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джуніор Ланько

Північна Україна - в серці!
Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
26
Бали
23
1. Сервер у діскорді: Всі сервера UKRAINE GTA у Discord.
2. Нікнейм теха: Мстислав Подільський або Данііл Козаченко
3. Особистий нікнейм (Discord): nereexxx
4. Суть скарги: Доброго вечора, шановний КТП або ЗКТП. Я уже писав скарги на рахунок блокування на всіх серверах UKRAINE GTA у Discord при підтвердженні номеру телефона. Якщо коротко, то: одного разу в мене попросило прив'язати номер телефону до акаунта Discord, щоб я міг спілкуватись з іншими гравцями. Після прив'язання номеру телефона до облікового запису Discord, мене просто викинуло з Discord'y всіх серверів UKRAINE GTA та при спробі зайти на сервер пише, що користувач заблокований на цьому сервері. Увімкнення VPN'у для заходу на сервер не дало ніяких результатів. Та з'явились нові подробиці цієї ситуації. По-перше, коли я перший раз робив запит у тех.підтримку Discord, модератор відповів, що мені необхідно попросити адміністратора серверу очистити списки заблокованих користувачів. Спробуйте це зробити та у разі чого надайте, будь ласка, відповідь. По-друге, після другого звернення у тех.підтримку Discord, модератор порадив мені, щоб я звернувся до адміністратора серверу на рахунок того, щоб він звернувся у технічну підтримку Discord'a для обговорення цієї проблеми. Нижче я надам докази відповідей модераторів у тех.підтримці Discord'a. Також хочу зазначити, що на вихідних блокування спадало, але при запиті все-таки прив'язати номер мене знову заблокувало. Я так зрозумів, що блокування спадає через тиждень, але все одно це дуже цікава ситуація, у якій необідно розібратися. Перекласти текст, який буде на доказах, ви можете за допомогою Google Lens. Гарного вечора. Слава Україні!
5. Доказ: (скриншот/відео): Посилання на відповіді модераторів тех.підтримки.
6. Дата походження: 16.12.2024

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
442
Реакції
355
Бали
68
Вітаю, Шановний гравець.

Номер телефону який Ви прив'язуєте, скоріше за все заблокований був за іншим акаунтом на вказаному сервері.
Спробуйте прив'язати інший номер телефону який не використовувався в Discord.
Списки заблокованих користувачів не є можливим у очищенні. Лише конкретно знати акаунт, де відбулось блокування з прив'язаним номером телефону.

Героям слава.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі