𝒴𝒶𝓇𝑜𝓈𝓁𝒶𝓋 𝐻𝑜𝒻𝒻𝓂𝒶𝓃
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 15 Лют 2023
- Дописи
- 310
- Реакції
- 351
- Бали
- 68
Нікнейм адміністратора:
Особистий нікнейм: Ярослав Хоффманов
Суть скарги:вітаю шановні,много було написано скаргу на лідері СБУ К Тиць ,Данний лідер порушив неодноразово правила серверу/лідерів.
1.1 Гравець, який перебуває у фракції СБУ/ДКВС, або являється лідером фракції | /warn
Тайм код 9:50-11:12(підкинули зброю)
37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка: Для конфіскації предметів має бути вагома причина. (Warn)
- Працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. Догана / Warn
Тайм код 0:43 Тиць
2. Вживати мат у ООС чаті. В IC чаті використовувати мати дозволено тільки за необхідності, не зловживаючи ним.
Тайм код:11:12
Прошу шановна адміністрації переглянути всі докази та видати покарання.Та запросити відео причини мого порушення та мого обшуку.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Відео порушення
Дата походження:21:07:24
Особистий нікнейм: Ярослав Хоффманов
Суть скарги:вітаю шановні,много було написано скаргу на лідері СБУ К Тиць ,Данний лідер порушив неодноразово правила серверу/лідерів.
1.1 Гравець, який перебуває у фракції СБУ/ДКВС, або являється лідером фракції | /warn
Тайм код 9:50-11:12(підкинули зброю)
37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка: Для конфіскації предметів має бути вагома причина. (Warn)
- Працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. Догана / Warn
Тайм код 0:43 Тиць
2. Вживати мат у ООС чаті. В IC чаті використовувати мати дозволено тільки за необхідності, не зловживаючи ним.
Тайм код:11:12
Прошу шановна адміністрації переглянути всі докази та видати покарання.Та запросити відео причини мого порушення та мого обшуку.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Відео порушення
Дата походження:21:07:24