𝒴𝒶𝓇𝑜𝓈𝓁𝒶𝓋 𝐻𝑜𝒻𝒻𝓂𝒶𝓃
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 15 Лют 2023
- Дописи
- 310
- Реакції
- 351
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора:Андрій Корнюшин
- Особистий нікнейм:Ярослав Хоффман
- Суть скарги:
- Вітаю шановний Сергій Коваленко! Як би я не хотів,але мушу написати скаргу на Головного Адміністратора 03 серверу!
До адміністрації надійшла інформація про гравця,який за реальні кошти купив бізнес «Автосалон». Були надані повністю всі докази покупки.
Декілька днів очікування і надходить інформація,що ГА 03 серверу Андрій Корнюшин повідомляє людині(яка купила за реальні гроші) що на нього є докази про покупку бізнесу. І тут відбувається БЛАТ! Ця людина,знаючи що їй загрожує бан роздає всі свої речі,авто і навіть бізнес! Але до бізнесу трішки пізніше.
Тут вже відбувається МАХІНАЦІЯ,бо це було навіть обговорено з адміністратором Євгенієм Савочкіним та Артемом Українцем. Бо було передане майно,вартістю більше 100кк за мінімальну ціну і гроші повернені назад. Знову ж таки,день очікування і тихо. Пишу Максиму Петрушці що діло стоїть і в цей час провертаються дуже не дешеві махінації, на що отримую смс від Петрушки що ці докази не підходять треба чек оплати (Скрін). В мене питання,як я можу знайти цей «чек» якщо я 3 лице і мені навіть банк не надасть підтвердження про оплатуа що вже казати про людей,які провернули цей «куплю-продам»
Добре,я в свою чергу заливаю скаргу на відкат від Донецького про покупку бізнесу (Скарга).
День скаргу ніхто не розглядаю,і тут я помічаю дивну активність з рахунком Донецького. Ввечері після моєї скарги,на його рахунку було 289кк, і бізнес,потім я бачу вже іншу суму (скрін там де 302кк) і знову сьогодні та сама сума в 289кк (До вашої уваги мінімальна ціна бізнесу 15мільйонів). Також минає 2 дні і я отримую відповідь на свою скаргу що всі докази є,зачинено.
Але я просто не вірю,що автосалон з вартістю понад 200кк, автомобілі вартістю 50кк можна просто так «подарувати» або віддати за мінімалку і при цьому мати задовільний ВІДКАТ. Також,трішки згодом я отримую інформацію,що ГА 03 серверу перебуваючи на посаді ГА 01 серверу був у дуже гарних стосунках з людиноюДокази стосунок,яка фігурує в моїй справі сьогодні. Тому я прошу від вас справедливості а не блату від ГА 03 серверу. Дякую за розуміння
Прошу зауважити,це вже не перший випадок блату від даного адміністратора з моменту як він зайняв пост ГА 03. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Вище
- Дата походження:25.07.24