Розглянуто Звернення до Сергія Коваленко\

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Корнюшин
  2. Особистий нікнейм:Ярослав Хоффман
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю шановний Сергій Коваленко! Як би я не хотів,але мушу написати скаргу на Головного Адміністратора 03 серверу!
    До адміністрації надійшла інформація про гравця,який за реальні кошти купив бізнес «Автосалон». Були надані повністю всі докази покупки.
    Декілька днів очікування і надходить інформація,що ГА 03 серверу Андрій Корнюшин повідомляє людині(яка купила за реальні гроші) що на нього є докази про покупку бізнесу. І тут відбувається БЛАТ! Ця людина,знаючи що їй загрожує бан роздає всі свої речі,авто і навіть бізнес! Але до бізнесу трішки пізніше.

Тут вже відбувається МАХІНАЦІЯ,бо це було навіть обговорено з адміністратором Євгенієм Савочкіним та Артемом Українцем. Бо було передане майно,вартістю більше 100кк за мінімальну ціну і гроші повернені назад. Знову ж таки,день очікування і тихо. Пишу Максиму Петрушці що діло стоїть і в цей час провертаються дуже не дешеві махінації, на що отримую смс від Петрушки що ці докази не підходять треба чек оплати (Скрін). В мене питання,як я можу знайти цей «чек» якщо я 3 лице і мені навіть банк не надасть підтвердження про оплату
    😳
    а що вже казати про людей,які провернули цей «куплю-продам»

Добре,я в свою чергу заливаю скаргу на відкат від Донецького про покупку бізнесу (Скарга).
    День скаргу ніхто не розглядаю,і тут я помічаю дивну активність з рахунком Донецького. Ввечері після моєї скарги,на його рахунку було 289кк, і бізнес,потім я бачу вже іншу суму (скрін там де 302кк) і знову сьогодні та сама сума в 289кк (До вашої уваги мінімальна ціна бізнесу 15мільйонів). Також минає 2 дні і я отримую відповідь на свою скаргу що всі докази є,зачинено.
    Але я просто не вірю,що автосалон з вартістю понад 200кк, автомобілі вартістю 50кк можна просто так «подарувати» або віддати за мінімалку і при цьому мати задовільний ВІДКАТ. Також,трішки згодом я отримую інформацію,що ГА 03 серверу перебуваючи на посаді ГА 01 серверу був у дуже гарних стосунках з людиноюДокази стосунок,яка фігурує в моїй справі сьогодні. Тому я прошу від вас справедливості а не блату від ГА 03 серверу. Дякую за розуміння

Прошу зауважити,це вже не перший випадок блату від даного адміністратора з моменту як він зайняв пост ГА 03.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Вище
  6. Дата походження:25.07.24

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Гравець інформація яка мені надавалась моментально передавалась Технічному Адміністратору, він надав відповідь що доказів мало для блокування даного гравця, на рахунок блату в мене немає нічого спільного з даним гравцем, ваші слова це ваша особиста думка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі