Розглянуто Звернення до адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Адміністрація
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Овнпенис
  3. Суть скарги: Гортавши простори форуму я знайшов другу схожу ситуацію з приводу карти зелених зон, говорять або заборонено користуватись недоліками правил або на місці вбивства є зелена зона. Я звісно все розумію, але недавно тільки карту зелених зон змінили на користь неоф.орг., а саме: Зменшили зелені зони біля МОЗу, Продажі ТЗ державі і т.д., але дивлячись на ситуацію мою та іншої людини ( моя ситуація, ситуація іншої людини ) та дивлячись на карту зелених зон згідно правил проекту то видно, що в моїй ситуації та ситуації іншої людиин було вбивство в одному й тому ж місці, де немає зеленої зони, якщо все ж таки там є зелена зона то прошу адміністрацію змінити карту зелених зон щоб звичайні гравці "не користувались недоліками правил"
    1699544900600.png
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище
  5. Дата походження: 09.11.2023

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Для таких ситуацій в правилах навіть прописано що заборонена навіть стрілянина В БІК гравця у зеленій зоні, тому це рахується як порушення правила 7.22 , на рахунок кордонів зеленої зони при їх зміні все одно гравці будуть користуватись недоліками цих кордонів, тому це також буде рахуватись як користування недоліками правил та гравці будуть отримувати покарання згідно нормативів, якщо ви хочете пострілятись ви можете це зробити на дорогах подалі від зелених зон, або для цього було створено страйкбол, не обов'язково чатувати гравців біля лікарні на краю зеленої зони та наносити їм там шкоду, дякую за звернення.

7.22 Заборонено DeathMatch in GreenZone (DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі