Ріна Кошеня
𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
- Реєстрування
- 7 Лют 2023
- Дописи
- 229
- Реакції
- 485
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
- Суть скарги: Написала у баги, щоб пофіксили шанс на випадіння деталей з приміткою "для швидкого розгляду" висить уже декілька днів. Також неодноразово просила адміністрацію передати про це розробникам, на що отримувала відповідь "працюємо над цим", або щось схоже на це. Так от, суть цього допису в тому, що відколи добавили в крафт колонку, такі детальки як "мікросхеми" просто нереально зібрати 25 штук. У багатьох людей є готові і зібрані всі деталі окрім цих мікросхем, які просто не падають. Спочатку їх можна було здобути на роботі евакуатора, де вони наприклад мені за години 3-4 падало штуки 2, згодом це змінили і тепер вони випадають на автоугоні, в день по штуки 2 в кращому випадку. Сьогодні я проїздила весь день і мені не випало ні одної штуки. Так ось виникає запитання, в чому проблема збільшити шанс і хоть якось реагувати на прохання гравців? Я розумію, що предмет ексклюзивний, але інтерес до нього просто втрачається і все. Тому, будь ласка, збільшіть шанс на випадіння мікросхем, та розгляньте мій допис в розділі "баги".
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):мяу
- Дата походження: -