Розглянуто Звернення до керівника проекту Сергій Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Квенті

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Вер 2024
Дописи
89
Реакції
77
Бали
63
Шановний керівник проєкту

Ми звертаємося до вас із проханням переглянути рішення щодо зняття Олександра Юрчишина з його посади на 02 сервері. Олександр проявив себе як компетентний і відповідальний Senior Moderator, який зробив значний внесок у розвиток проєкту та підтримку порядку на сервері.

Ми переконані, що його досвід, професійний підхід і відданість спільноті є вкрай важливими для стабільної роботи сервера. Просимо вас розглянути можливість повернення Олександра Юрчишина на його попередню посаду.

Дякуємо за увагу та сподіваємося на ваше позитивне рішення.

З повагою

[Сергій Духов]

Останнє редагування:

Нікіта Варвар

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
31
Реакції
66
Бали
23
Підтримую! Олександр на своїй посаді зробив багато гарного, він багато кому допомогав, йому можна було написати хоть в 00:00, він завжди відповідав та допомогав, та завжди був справедливий, я прошу відновити його на посаду, та надати йому ще один шанс, багато хто буде радий що він повернувся, без нього буде не той кайф, та комфорт, та я можу сказати що може багато хто знімиться з посад, бо не буде того кайфа, прошу повернути його на посаду!

З повагою Нікіта Варвар

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

КТП- Керівник Технічної Підтримки, котрий в праві самостійно приймати рішення стосовно учасників своєї команди.
ГА - Керівник сервера, котрий відповідає за членів своєї команди та корегує присутність в ній адміністраторів.

З цього можна зрозуміти, тільки тім-лідери свого сервера або технічної підтримки, повинні вирішувати, чи буде будь-яка особа в команді або ні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі