Розглянуто Звернення суто для Керівника Сергія Коваленка // ГА,ЗГА Не брати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вінстон Блейз

[Пенсія] Східна Україна//OFNIKY06
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
641
Реакції
272
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Вінстон Блейз
    Суть скарги: Вітаю, Шановний Сергій Коваленко звертаюся до вас із такою проблемою абож ситуацією а саме із халатним ставленням нашого ГА Монтіпа Коваленка до наших Захисників .
    Пяснюю: 9 вересня потрібно було подати списки на битву за картель ГС неоф зазначив час 19:00 але мій друг лідер MarsFamq Санічка Бездарний фізично не зміг подати о 19:00 а подав о 19:18 (18 хв я думаю можна було пробачити та приняти списки) Написавши із запитанням чому не приняли список та пояснивши ситуацію з лідером Скрін переписки №1 даний Адміністратор просто проігнорив самий важливий факт та показав свою не повагу до Захисника він почав керуватися повідомленням ГС неоф (Хотя він міг звернутися до колишньої ЗГА Вікторій Мілковіч та вона би підтвердила даний факт що лідер служить так як ми скоріше грали на 05 сервері разом) Скрін переписки №2 після чого я не стерпів та написав йому
    "Ок робіть як знаєте" "Mоя думка суто змінилася" Скрін переписки №3 а в кого би думка не змінилася?
    Після чого я 11 вересня пишу заявку на ІП та очікую 10 днів на її розгляд та отримую відповідь від ГА Тиць на мою думку таку відповідь я отримав через ті слова що я написав "Ок робіть як знаєте" "Mоя думка суто змінилася" прошу справидливо розглянути цю скаргу
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -

4. Дата походження: 09.09.2024 та 21.09.2024

Слава Україні

Героям Слава

Все буде Україна

Вінстон Блейз

[Пенсія] Східна Україна//OFNIKY06
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
641
Реакції
272
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Вінстон Блейз
    Суть скарги: Вітаю, Шановний Сергій Коваленко звертаюся до вас із такою проблемою абож ситуацією а саме із халатним ставленням нашого ГА Монтіпа Коваленка до наших Захисників .
    Пяснюю: 9 вересня потрібно було подати списки на битву за картель ГС неоф зазначив час 19:00 але мій друг лідер MarsFamq Санічка Бездарний фізично не зміг подати о 19:00 а подав о 19:18 (18 хв я думаю можна було пробачити та приняти списки) Написавши із запитанням чому не приняли список та пояснивши ситуацію з лідером Скрін переписки №1 даний Адміністратор просто проігнорив самий важливий факт та показав свою не повагу до Захисника він почав керуватися повідомленням ГС неоф (Хотя він міг звернутися до колишньої ЗГА Вікторій Мілковіч та вона би підтвердила даний факт що лідер служить так як ми скоріше грали на 05 сервері разом) Скрін переписки №2 після чого я не стерпів та написав йому
    "Ок робіть як знаєте" "Mоя думка суто змінилася" Скрін переписки №3 а в кого би думка не змінилася?
    Після чого я 11 вересня пишу заявку на ІП та очікую 10 днів на її розгляд та отримую відповідь від ГА Тиць на мою думку таку відповідь я отримав через ті слова що я написав "Ок робіть як знаєте" "Mоя думка суто змінилася" прошу справидливо розглянути цю скаргу
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -

4. Дата походження: 09.09.2024 та 21.09.2024

Слава Україні

Героям Слава

Все буде Україна
P.s Якщо у вас є запитання пишіть мій дс winston.69

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Пояснюю з приводу битви за картель:
Лідер - це особа, яка має можливість назначити собі заступників (Модераторів), які у разі відсутності лідера можуть зробити його роботу.
Ми не маємо нічого проти, тим паче, якщо лідер військовий, але він має своїх заступників, які б могли звернутись до ГС/ЗГС Неоф та пояснити ситуацію. ГС/ЗГС Неоф назначили час, до якого треба подати списки, у офіційному діскорді.

З приводу заявки: причина відмови розписана, та ніяк не пов'язана з перепискою.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі