Відмовлено Звернення та вибачення до ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Кримський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
614
Реакції
899
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
2. Особистий нікнейм: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Шановна адміністрація, хочу в цьому зверненні та вибачення вибачити не тільки перед вами пане ГА а перед всієї адміністрацією за мої дії та слова тому що ви мене не довіряєте, хочу повернути довіру на посаду Ігрового Помічника 04, так як з моменту зняття мого я дуже працював та покращував державну організацію як ДСНС, з приводу ситуації щодо мене зняття з посади Полковника ЗСУ, да я був не правий, але я прошу вибачення у вас та хочу довіру в вас мені вже дико прикро сидіти на одному місці та не рухатися далі, я хочу покращувати проект та допомогати гравцям як і раніше але ви не хочете мені надати цю можливість, я прошу вас будь ласка зрозумійте мене як людину, я маю право на другий шанс що мене допустили на пост Ігрового Помічника, я вже дуже багато себе показую на інших посадах та хочу щоб про мене думки адміністрації та ГА/ЗГА змінилися в найкращу сторону прохання дати мені можливість зайняти дану посаду як Ігрового Помічника, так як я вже довго на проекті, якщо подивитися по розділу цьому то можна побачити що, я дійсно змінився та по скаргам яких я дуже сильно вибачався, також якщо подивитися мою історію покарань за весь рік та період там нічого глобального за протягом часу не було, прохання зрозуміти мене,також я вибачаюся за сказані слова в бік ГА/ЗГА якщо я в чомусь був неправий, Прохання роздивитися дане звернення та дати можливість мені як Гравцю зайнятий посаду Ігрового Помічника
З найкращим побажанням,
До вас Олег Романович
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
5. Дата походження: 08.07.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі