Відмовлено Звернення щодо блокування акаунтів 04 та 01 серверів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Босенко

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
68
Реакції
48
Бали
167
1. Ваш нікнейм:ілля босенко
2. Нікнейм адміністратора:ГА-КА
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє звернення.
На 04 сервері мій акаунт був заблокований за використання стороннього програмного забезпечення. Хочу чесно пояснити ситуацію я дав пограти на цьому акаунті своєму старшому брату, і, як виявилося, він використовував заборонене програмне забезпечення. Через це акаунт отримав блокування.
Після цього був заблокований і мій основний акаунт на 01 сервері. Я розумію, що відповідальність за передачу акаунта повністю лежить на мені, і не намагаюся
цього заперечувати. Це була моя помилка, про яку я щиро шкодую.
Так, у минулому я допускав порушення правил, міг нецензурно висловлюватися та отримував покарання. Але зараз я зрозумів свої помилки й хочу грати чесно, без будь-яких порушень. Ця ситуація стала для мене серйозним уроком.
Прошу вас дати мені ще один шанс і переглянути блокування мого основного акаунта на 01 сервері або, якщо це можливо, пом'якшити покарання. Обіцяю, що більше нікому не передаватиму свої акаунти та суворо дотримуватимусь усіх правил проєкту.
дякую за приділений час. Сподіваюся на ваше розуміння та ще один шанс.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): зєднаня втрачено
5. Дата порушення:25.07.2026

Надін Арквейл

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,104
Реакції
546
Бали
675
Вітаю.

Вас було заблоковано за використання читів на 04 сервері. Якщо ви бажаєте оскаржити це покарання, подайте відповідне оскарження на форумі 04 сервера.

Щодо 01 сервера у розгляді вашого оскарження було відмовлено. Підстав для перегляду або зміни цього рішення наразі немає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі