Схвалено Звернення щодо покарання | Прохання про перегляд рішення ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Сміт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Кві 2024
Дописи
152
Реакції
387
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Василь Сміт
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністраціє,

Хочу висловити свою незгоду з рішенням, яке було винесене ЗГА щодо мого покарання за нібито введення адміністрації в оману у скарзі на гравця.

Так, у скарзі я вказав назву клану, в якому, як я вважав, перебував гравець. Проте вже після покарання я дізнався, що в момент інциденту в грі він у цьому клані не перебував. Це був не навмисний обман, а механічна помилка з мого боку: я бачив цього гравця у приватному каналі Discord із назвою клану, і, не перевіривши додатково через фрапс, вказав назву клану машинально.

Хочу чітко підкреслити, що не мав жодного наміру обманювати адміністрацію. Для мене очевидним було, що гравець дотичний до клану, але, на жаль, я не помітив, що в самій грі він уже не значився учасником. Це звичайна неуважність, а не навмисна брехня.

Також звертаю увагу, що при розгляді скарги адміністратор допустив халатність, не звернувши уваги на очевидну технічну плутанину і необережність. Замість роз’яснення чи відмови за некоректною інформацією було застосовано покарання.

У зв’язку з викладеним, прошу:
    1. Переглянути рішення щодо мого покарання та зняти його як помилкове.
    2. Застосувати дисциплінарну відповідальність до адміністратора за халатне ставлення до розгляду скарги без належного аналізу наміру та обставин.
    3. У майбутньому враховувати подібні людські фактори й відрізняти навмисний обман від неуважності.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Документація
  6. Дата походження: 03.08

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Покарання буде знято. На майбутнє, при написанні скарг бути більш обачнішим так як в даній ситуації є ваша вина.

З адміністратором буде проведено бесіду стосовно уникнення таких ситуацій.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі