Розглянуто Звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Арсенал

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лис 2023
Дописи
252
Реакції
165
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Серега Дизель
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:

Вітаю.

Хочу звернути увагу на проблему із системою репортів. Мені потрібно було поставити запитання адміністрації, однак його опис перевищував ліміт у 70 символів, через що система не дозволяла відправити повний текст.

У результаті я був змушений написати короткий репорт із проханням телепортуватися до мене, оскільки повністю викласти суть питання в одному повідомленні було неможливо. У відповідь адміністратор повідомив, що мені потрібно подати репорт із більш детальним описом проблеми.

Після закінчення затримки (КД) я знову відправив репорт, але отримав аналогічну відповідь. Через це виникає логічне запитання: як мені звернутися до адміністрації та детально описати свою проблему, якщо система репортів технічно не дозволяє написати повідомлення потрібної довжини?

Прошу розглянути дану ситуацію та надати відповідь, яким чином гравцям звертатися до адміністрації у випадках, коли суть питання не вміщується в установлене обмеження символів.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:07.07.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
503
Реакції
225
Бали
103
Вітаю
Якщо ваше питання не вміщується в одне повідомлення, рекомендуємо максимально коротко викласти суть проблеми, зазначивши лише ключову інформацію. У більшості випадків цього достатньо, щоб адміністратор зрозумів ситуацію та, за потреби, поставив уточнювальні запитання або запросив додаткові деталі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі