Відмовлено Звільнення Неправильне

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Me Varchik

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
6
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм лідера/заступника:Дімон Дахно
  2. Особистий нікнейм:Варк Шелби
  3. Суть скарги: я на людину кинув скаргу за неправильну Догану на мою думку потім він приходить каже тіпа ми вже більше працюватти не будемо а потім захожу я зранку і ось що
    після чого (тайм код 0-29 секунда а також 1,15 сек 2,15 сек ) після чого я просто стою за гаражами на території НПУ після чого мене звільняють до того Дахно сказав щоби я йшов в патруль я поїхав в патруль після чого за нами ганялися 2 автомобілі через які ми не могли патрулювати врізалися і тд Догнати неможливо їх чому ми і закінчили патрулювати в мене запис екрана був включений завжди а потім я видаляю ці відео як усі нормальні люди це не адекватно на мою думку (дякую за увагу шановні адміністратори а також Я коли питав у адміністрації вони казали що з руля Можна стриляти не знаю що це він таке вигадав каже шо це багоюз)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:05,01,2024 06,01,2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,042
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Спираючись на відповідь в даній скарзі (клік), а також запросивши більшу кількість доказів, можу ствердити наступне: Вас було звільнено за масові порушення статуту зі сторони працівника Поліції, спираючись на відео докази, які надав лідер, він вчинив правильно. Ви неодноразово вбивали людей без вагомої на то причини і ще багато пунктів.

Стосовно "відео які ви видаляєте" вони мають зберігатись у вас протягом 7 днів, для того щоб в майбутньому оскаржити скаргу.

Стосовно "стрільби із-за керма" це є заборонено правилами серверу, і за це є певне покарання.
Додатково стріляти з вікон авто і коли по вас відкривають вогонь також заборонено - вважається багоюзом.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі