Відмовлено Звільнення без причини / Лідер або Заст. ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Громов Олексій

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
90
Реакції
85
Бали
63
  1. Нікнейм лідера/заступника: Невідомо але він з ЗСУ
  2. Особистий нікнейм: Олексій Політура
  3. Суть скарги: Звільнили за порушення статуту 5.3, хотя це 5.3 - Військовослужбовцю забороняється не слухати накази командирів і керівників.
    Хотя вони мені ніякі накази не давали прошу показати доказ порушиння мого звільнення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1752049741242.png
  5. Дата походження:07.08.25

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,126
Реакції
774
Бали
253
Вітаю!
Вас було звільнено з посади Майора, а також в цілому зі складу ЗСУ через порушення статуту та проявлену халатність у виконанні службових обов’язків.

Порушення службової дисципліни. Протягом тривалого часу спостерігалося ваше постійне перебування в AFK-режимі в казармі, незважаючи на ваш статус керівного складу. Подібна поведінка є неприпустимою для офіцера. -
point

Неналежна поведінка на службі. Зокрема, на блокпості ви демонстрували безвідповідальне ставлення до обов'язків, замість виконання службових задач займалися несанкціонованим розміщенням об'єктів, створюючи безлад. - point

Непрофесійна комунікація. В групі старшого складу в Telegram ви дозволили собі недоречні повідомлення, зокрема фрази на кшталт «я на Мальдівах». Незважаючи на неформальний формат спілкування, подібне висловлювання свідчить про відсутність серйозного ставлення до посади та зневагу до колег - point

Низька якість звітності. Ваш звіт не відповідає мінімальним вимогам до структури та змісту. Відсутність ініціативи та прагнення до покращення якості роботи стали фінальною причиною вашого звільнення. - point

З огляду на вищевикладене, було прийнято рішення про ваше звільнення з посади та виключення зі складу ЗСУ.

[Очікуйте відповіді від ГС/ЗГС Держ]

Громов Олексій

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Кві 2024
Дописи
90
Реакції
85
Бали
63
1. чат гпт топ
2.на скріні тг гра не нічого не видно
3. 5.3 це не дотримання наказів а накази мені не давали
4. я став у вівторок і міг вообще звіт не скидувати, коли я став на лідері після понеділка мені казали шо я тоже можу не кидати звіт і так завжди було що якщо ти став після понеділка звіт можеш не кидати

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю.
1. Не бачу взагалі фактів і доказів щодо використання "Chat GPT" від слідкуючого.
2. На скріншоті видно порушення і я в курсі за цю ситуацію особисто.
3. Особисто бачив неодноразові порушення від вас у чаті в "Telegram".
4. Якщо ви почали працювати на початку тижня - то ви зобов'язані подати звітність на тижні. Тим паче ви вже маєте досвід на посадах - тому для вас не має бути проблеми подати звіт на першому тижні. Зазвичай, виключення даються для новеньких гравців, які вперше займають посаду, або за згодою головних слідкуючих, про що і мови не йшлось.

З доказами вище від слідкуючого повністю згодний. Звільнено вас вірно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі