Розглянуто Звільнення без причини НПУ К Денис Джордан / Аліна Авторитет / Андерсон Фултон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Кротов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
67
Реакції
264
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Денис Джордан / Аліна Авторитет / Андерсон Фултон
  2. Особистий нікнейм: Юрій Кротов
  3. Суть скарги: Я зайшов в область їхав з Дніпра до ГУ НПУ Києва та в мене запитали моє 10-20 П. Полковник на що я відповів що тільки приїхав в область після чого я продовжив рухатись та думаю заїду в харків по дорозі гляну "Адвент календарь" після чого я вернувс яназад до свого будинку так як хоів зустрітись по справами як бачу в мене П, Генерал питає моє 10-20 і одразу звільненя за Статутом 2.8 хоча на мою думку це не є грубе порушення так як я перший раз одразу не поїхав до ГУ а чуть відполікся. Я даже не встиг відписати Генералу моє 10-20 як мене одроазу хтось звільнив. Прошу запитати в Керівного складу НПУ м. Києва про доказ мого звільненя та порушення. За бажанням можу представити повний доказ чим я займався і де я був в цей час!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *Доказ тут*
  5. Дата походження: 06.01.2025 - 15:37

Денис Неліксов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
206
Реакції
235
Бали
88
Вітаю, я так як є лідер організації і на мене написали скаргу хочу розповізти по порядку
О 15:16 Андресон Фултон запитав чому ви прогулюєте робочу зміну, О 15:18 Він повторно написав, О 15:18:52 я вас прикрив і сказав що ви попередили нас що ви тільки зайшли в область о 15:19 Мій заступник сказав у рацію "добре але хай їдить в ГУНП" О 15:34:11 Я запитав повторно 10-20 п.Кротова отримав ігнор, О 15:35:12 Повторно запитав отримав ігнор, перед тим я оголосив КОД-5, по певні причині на якій зобов'язані були прийти всі О 15:36:04 Я запитав останні раз, після чого його звільнив мій заступник Аліна Авторитет. Свій коментар я залишив очікуємо вердикуту ГС/ЗГС Держ

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
Зачинено від флуду!

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,075
Бали
253
Вітаю.
Із заступником була проведена - сурова бесіда,в разі повторення ситуації отримає покарання.
Вас буде повернуто у фракцію НПУ К на теж саме звання для цього зв'яжіться зі мною у TG: @Denus_010

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі