Відмовлено Звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Блейд

Новий гравець
Реєстрування
11 Січ 2025
Дописи
11
Реакції
4
Бали
6
1. Нік гравця: Андрій Козаков
2. Айді: не знаю
3. Причина скарги: Я працював у фрації ДСНС вчора о 21:00 одночасно сталася пожежа на ВЧ та витік радіації на ЧАЕС. Я зі своїм колегою поїхав на ЧАЕС а Андрій Козаков (полковник ДСНС) та інші поїхали на ВЧ. Полковник кричав у рацію щоб я з напарником почекав їх та не тушили ЧАЕС поки вони не загасять ВЧ та не приїдуть до нас. За ігнорування цього повідомлення він мені погрожував доганою, причина догани з його слів цитую: ************************************скій поступок* (вибачаюсь за мат). Я все таки вирішив не гасити ЧАЕС до їх приїзду, але мене вбила зелена субстанція і я вирішив не повертатися на ЧАЕС. Тому я вирішив зайти до гри завтра. На наступний день я заходжу до гри і бачу це .
Я вимагаю щоб мене поновили у посаді Старшини ДСНС (3) або надали докази моїх правопорушень.
Прошу розглянути мою скаргу всерйоз та прийняли справедливе рішення щодо мене.
Дякую за увагу.
Дата звільнення: 17.03.2025 21:45 за Києвом.

Олександр Бенз

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
160
Реакції
74
Бали
73
Вітаю шановний гравець, з вашого боку було дуже багато порушень як статут так і не тільки, всі ці порушення продовжувалися протягом всій неділі. За цю неділю насобиралося багато ваших порушень та скарг на вас тому ви і були звільнені з посади.
Але будемо очікувати відповідь від адміністрациї!
Benzzik

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,417
Реакції
4,367
Бали
213
Вітаю,шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу наступний вердикт:
Лідер та Заступник надали докази ваших порушень,а саме:

Від вас було неодноразове порушення статуту,а саме пунктів:
2.3 Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших за посадою
2.4 Заборонено стрибати, бігати, танцювати, організовувати бійки/конфлікти на території ДСНС та опза її межами.
2.5 Кожен працівник зобов'язаний дотримуватися субординації, а так само зберігати шанобливе ставлення до інших колег незалежно від посади.
2.8 Заборонено бути некомпетентним щодо своєї діяльності.
3.1 Заборонено використовувати службовий транспорт в особистих цілях.
З думкою лідера згідна
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі