Розглянуто Звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Чумацький

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Бер 2025
Дописи
103
Реакції
82
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Владислав Чумацький (53282)
2. Нікнейм порушника: Джоні Таверлі (2256)
3. Суть скарги: Вітаю, шановне панство. Даний полковник звільнив, мене по трьом доганам. Відкат почав писати тільки після першої виписаної догані, з котрою я згоден. Після чого я спитався чому так, якщо я просто грався зі своїм другом у відповідь я почув агресію і приниження в мою сторону. Полковник прилюдно почав мене принижув і видав наказ підти помити його кабінет, на що після такого приниження я не захотів це робити і полетіла друга догана. Далі через 5 секунд він сказав мені ідти мені в патруль коли зміна завершена і дає мені часу 5 секунд щоб я сів у машину. На що я також не відреагував і мене звільнили. Я вважаю це цілеспрямований злив свого співробітника та прошу повернути мене у фракцію і покарати даного полковника
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Доказ
5. Дата порушення: 02.01.2026

Лєо Галанте

💔
Активний гравець
Реєстрування
16 Тра 2024
Дописи
830
Реакції
1,697
Бали
153
Вітаю
Ситуація досить дивна - в деяких моментах є порушення від Поковника,в деяких - від вас
В деяких моментах ваш голос не чути,що не дає чіткого розуміння усієї картини,
можливо, мали місце порушення / провокації з вашого боку

Як колишній адміністратор та слідкуючий, ви маєте вміти виходити з подібних ситуацій та робити все можливе
для їх уникнення

Щодо полковника - найближчим часом буде вжито відповідних заходів,виходячи з його порушень
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі