Розглянуто Звільненя без причины

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

zheka

Новий гравець
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Вік
37
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм лідера/заступника:Даньок Хансен
  2. Особистий нікнейм:Євгеній Козаков
  3. Суть скарги:Приїхав до дквс написав у рацію (чому не закрили ворота, за матами ) після чого підьїхав до плацу та підійшов до майора Андрія Бенова почав цікаватися чому були не закріті ворота,після чого Андрій Бенов (9) звання у дквс сказав що я отримаю догану за те що погано спілкувався у рацію,я погодився на це що отримаю покарання, я все розумію що догана є доганою могли видати 2 догани,но ніяк не чс мвс на місяць.На відео чомусь не було видно як я написав щось у рацію,з цим чомусь я дуже зацікавився
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надам докази своєї трудової книжки
  5. Дата походження:07.04.2024

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
  3. Суть скарги:Приїхав до дквс написав у рацію (чому не закрили ворота, за матами ) після чого підьїхав до плацу та підійшов до майора Андрія Бенова почав цікаватися чому були не закріті ворота,після чого Андрій Бенов (9) звання у дквс сказав що я отримаю догану за те що погано спілкувався у рацію,я погодився на це що отримаю покарання, я все розумію що догана є доганою могли видати 2 догани,но ніяк не чс мвс на місяць.На відео чомусь не було видно як я написав щось у рацію,з цим чомусь я дуже зацікавився
Вітаю шановний гравець!
Вас було звільнено за порушення статуту а саме:

2.6 Співробітник зобов'язаний дотримуватися вимог до службової поведінки;
2.7 Співробітник зобов'язаний дотримуватися субординації;
2.8 Співробітник зобов'язаний виявляти повагу до всіх співробітників незалежно від їхнього службового становища і місця служби;
3.4 Заборонено вступати в конфлікт, суперечки, сперечання з начальством; Покарання: Попередження

6.3. Заборонено неповажне ставлення одне до одного. Покарання: Попередження (по рації)
6.4. Заборонено засмічувати ефір некомпетентною інформацією. Покарання: Догана.
6.1. Заборонені будь-які суперечки та з'ясування особистих відносин у рації, спецзв'язку. Покарання: Попередження.

Це вже є Грубим порушенням статуту що карається - Звільненням.
Залишати такого співробітника во фракції я вважаю не правильно.

Докази порушення статуту:
Доказ №1 - тайм код 1:50
Доказ №2
Доказ №3 (На початку червоний екран)
Доказ №4
Доказ №5
Всі докази мені скинув
Майор ДКВС Андрій Бенов.

ЧС МВС був узгоджений з вже колишнім Генералом - Антоном Жигайло.

Screenshot_2024-03-08-23-43-26-621_com.discord.jpg

Раджу вам навчитись спілкуватись з людьми та визнавати свої помилки, щоб потім не було проблем.

Очікуйте відповіді від шановної Адміністрації. :coffee:

Останнє редагування:

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
435
Реакції
568
Бали
113
Вітаю! На зв'язку Заступник Начальника ПК (Підрозділу Кракен) Майор ДКВС Андрій Бенов

Так як я згаданий в цій скарзі надам вам відповідь )))

Пояснюю ситуацію яка сталась:

У ввечері 05.03.2024 року ми з П. Хансеном та іншими бійцями виїхали на тренування "Хованки", (п. Мудрик шукав п. Хансена а я стояв біля авто ДКВС) дивлячись в рацію я помітив що ви написали "що за х... чому ворота відкриті?", після чого я написав в рацію "П. Козаков прошу не матюкатись в рацію" (докази на жаль цього не збереглись) після чого ви написали в рацію "майор ганьба" та "п. майор подайте у видставку" після чого я написав "П. Козаков, ви догану хочете отримати?! За те що говорите маячню в рацію?".

Після чого тренування закінчилось та я пішов приймати іспит на користування тайзером в п. Мудрика, потім ми з паном Мудриком пішли на футбольне поле ДКВС щоб він зміг показати свої навички володінням тайзеру потім приїхав Євгеній Козаков та почали зі мною розбиратись через те що я не так щось в рацію написав.

Щодо порушень Євгенія Козакова п. Хансен надав чітку та компетентну відповідь вище.

Йдемо далі:
Також Євгеній Козаков порушив правила серверу такі як: МГ (Тайм-код відео 4:07 та 4:20), далі ви порушили правила серверу такі як образи гравців (Тайм-код відео 5:47 та 5:50) далі ви порушили правила серверу такі як: Неадекватні висловлювання (Тайм-код 0:01 та 0:17).

Шановний Євгеній Козаков!

Прошу не вводити адміністрацію в оману так ви ніяк не погоджувались з доганою за своє порушення! Ви лише казали "Можеш видавать мені догану но завтра дві получиш" (Тайм-код 4:49 та 4:50).
Щодо того що Ви казали що немає відео що ви написали з матюками в рацію щодо воріт, (докази цього що ви писали за ворота на жаль не збереглись) але ви самі підтвердили що писали матюки в рацію цитую ваш текст: "Приїхав до дквс написав у рацію (чому не закрили ворота, за матами )" . Також скарга написана не по формі, ось форма "Заголовок скарги повинен відповідати наступній формі - Нінкейм лідера чи заступника / Суть скарги. Приклад: Владислав Савочкін / Звільнив без причини". Також ви надали відео з 3 лиця і воно йде більше 2 хвилин і без тайм-коду.

Шановна Адміністрація!
Відповідно до вище викладеного Прошу Вас:
Притягти до відповідальності за порушення правил серверу особу Євгеній Козаков за: МГ, Образи гравців, неадекватні висловлювання і тд.

Всім дякую за увагу!

Слава Україні!

З повагою - Заступник Начальника ПК - Андрій Бенов

1709938583300.png
1709938619603.png

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі