Відмовлено Звільненя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Дніпровський

В душе Начальник) I Легенда 01 | 06
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
75
Реакції
57
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Володимир Колінз
  3. Суть скарги: мене звільнили без причини тільки за те що я сказав свою думку не образивши нового генерала, і також
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 10.11.25

Маркус Дніпровський

В душе Начальник) I Легенда 01 | 06
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
75
Реакції
57
Бали
21
Мене було звільнено, за втрату довіри, просто за свою думку,нікого навіть не образивши нею.
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм: Володимир Колінз
  3. Суть скарги: мене звільнили без причини тільки за те що я сказав свою думку не образивши нового генерала, і також
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 10.11.25
За те що я сказав свою думку, нікого навіть не образивши, звільняти? Це не по РП взагалі…

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,032
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Вас було звільнено через неадекватну поведінку у офіційній Telegram групі НПУ та розпал конфлікту.
Ви навмисно "Підговорили" гравців які перебували у Telegram групі на спам, а саме Ви та інші працівники відправили у загальній кількості понад 120 повідомлень, також окрім цього Ви з іншими гравцями зібрались у грі та почали робити "****************************" проти нового лідера через те, що Ваш друг Волтер Бейтман не пройшов на посаду Лідера.
Ви на момент дій перебували на посаді 10-го звання, дії які Ви зробили являються не припустимими для Вашого звання.
Вам не забороняють висловлювати свою думку, але Ваші дії були спрямовані на розпал конфлікту в сторону нового лідера чим порушили статут організації.
Ви винесені з ЗЧС, в майбутньому за схожі дії оскарження не буде.
2.11 Заборонено влаштовувати конфлікти на робочому місці.
2.20 Заборонено піддавати зниженню репутації органів Національної Поліції України (далі - НПУ).
2.22 Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику НПУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі