Відмовлено Звільнив не по правильній причині / Єгор Гончаров

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
Ваш нікнейм: Артем Радчихін
Нікнейм гравця: Єгор Гончаров
Дата порушення: 16.08.2022
Опишіть ситуацію: Я подумав шо мені набридло працювати в поліції і вирищів звільнитися кажу заступнику лідера (Єгор Гончаров) звільніть мене по псж він каже: тебе звільнити? я кажу так він звільняе мене і пише звільнений за порушення статуту. За цим слідкував адмін і він зафіксував чат.
Скріншот/відео від свого обличчя: (Від облича адміністратора але в цій ситуації не важливо)
*клик*
Мені не приемно шо мені попортили трудову книгу, прошу покарати цього гравця

Egor_Taran

Новий гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
22
Реакції
2
Бали
8
Доброго Дня Я Полковник Поліції Гончаров Єгор
Коли вас звільняють з доганою то не за ЗВБ а по Порушення статуту А у вас було видано догану за порушення субординації
Якщо у вас не було догани я звільнив вас за ЗВБ

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
Доброго Дня Я Полковник Поліції Гончаров Єгор
Коли вас звільняють з доганою то не за ЗВБ а по Порушення статуту А у вас було видано догану за порушення субординації
Якщо у вас не було догани я звільнив вас за ЗВБ
У вас е докази догани з командою /time ?

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Ваш нікнейм: Артем Радчихін
Нікнейм гравця: Єгор Гончаров
Дата порушення: 16.08.2022
Опишіть ситуацію: Я подумав шо мені набридло працювати в поліції і вирищів звільнитися кажу заступнику лідера (Єгор Гончаров) звільніть мене по псж він каже: тебе звільнити? я кажу так він звільняе мене і пише звільнений за порушення статуту. За цим слідкував адмін і він зафіксував чат.
Скріншот/відео від свого обличчя: (Від облича адміністратора але в цій ситуації не важливо)
*клик*
Мені не приемно шо мені попортили трудову книгу, прошу покарати цього гравця
Вам буде ймовірний відказ.
1) Докази не від вашого лиця
2) Промотаний чат
3) Також я помітив повідомлення в загальному чаті від Артема Радчихіна такого типу: "У жди жб". Це є мг, за що і будите покарані.
4)Також є підозра на блат, бо адміністратор який дивився за цим, він не видав вам покарання.

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
2) Промотаний чат
3) Також я помітив повідомлення в загальному чаті від Артема Радчихіна такого типу: "У жди жб". Це є мг, за що і будите покарані.
4)Також є підозра на блат, бо адміністратор який дивився за цим, він не видав вам покарання.
жб может значить по рп жалоба на гос портале или жалоба лидеру, я не написал жди жб на форуме я написал просто жди жб поетому это может быть что угодно

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
2) Промотаний чат
А вот вы лидер и прыкрываете его жопу так что можно считать что вы тоже юзаете блат и он ваш друг который как я знаю за 1-2 дня повысился на 3 звания
я тогда только заступил на службу и помню это

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
А вот вы лидер и прыкрываете его жопу так что можно считать что вы тоже юзаете блат и он ваш друг который как я знаю за 1-2 дня повысился на 3 звания
я тогда только заступил на службу и помню это
Прикриваю того, що я за нього відповідаю. А по поводу якоби блату, пишіть жб, і прикріплюйте док-ва. В данному випадку ви не праві. Адміністратор, і ви, ніяк вас не має прикривати, а навпаки він має перекривати порушення серверу.

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
Я не буду з вами спорити тому що це бескористно, слідкуючий все вирішить і покаже хто винен.

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Доброго дня шановний гравець.
Заступник надав скріншот на якому видно де у вас є одна догана.
Вас звільнили згідно правил.
Відмова.
Зачинено.​

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі