Відмовлено Звільнив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лис 2023
Дописи
447
Реакції
191
Бали
88
  1. Нікнейм лідера/заступника: Мага флуррі
  2. Особистий нікнейм: Мілка Грек
  3. Суть скарги: Даний лідер звільнив мене за втрату довіри за те що я написав скаргу на нього за дм зз також це було не на акаунті Милан Билоцерков також від мене не було грубих порушень догана або пред хочу, щоб лідер отримав покарання та мене вернули на 6 звання також коли він був в деморгані він погрожквав звільненям на твінку
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скрин откат (хз что с микро)
  5. дата: 10.07

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
Ви були звільнені за неактивність, отже це являється недбалим ставленням до своєї посади, також ваша основа знаходиться лідером клану "******************************************", і можливий злив інформації. З цього вже можна зробити висновок, і знайти відповідь на запитання "Чому мене звільнили по втраті довіри".

Очікуємо відповіді Адміністрації

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Доказів звільнення вашого твінк акаунту я не побачив,але відповідь всеодно надам

Після сьогоднішньої розмови з вами та Магою Флуррі, лідера НПУ запитався дозволу в мене про звільнення вашого твінк акаунту по втраті довірі. Після чого він пояснив мені причину та мною було прийнято рішення надати лідеру таку можливість. Деякі причини лідер написав вище, але від себе хочу додати та спертися на правило лідерів:

6. Лідер/заступник сам має право вирішувати, кого приймати, а кого не приймати в організацію.

Відповідно до цього правила, лідер має вагомий вплив на свою організацію та може приймати рішення такого роду.

Порушень зі сторони лідера не побачив!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі