Зачинено Звільнили без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кетті Бархатная

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
135
Реакції
261
Бали
68
  1. Нікнейм лідера/заступника: -
  2. Особистий нікнейм: Катюша Стратегова
  3. Суть скарги: Звільнили за порушення статут 6.26( Заборонено, вступаючи в Навчального Корпусу, будучи Рекрутом ЗСУ, не підвищитись на протязі 72 годин на Солдата ЗСУ. Покарання за порушення: звільнення.) Хоча на той момент я вже була солдатам
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження: 10.04.24

Олександр Хубчик

02 Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,199
Реакції
340
Бали
223
  1. Нікнейм лідера/заступника: -
  2. Особистий нікнейм: Катюша Стратегова
  3. Суть скарги: Звільнили за порушення статут 6.26( Заборонено, вступаючи в Навчального Корпусу, будучи Рекрутом ЗСУ, не підвищитись на протязі 72 годин на Солдата ЗСУ. Покарання за порушення: звільнення.) Хоча на той момент я вже була солдатам
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик
  5. Дата походження: 10.04.24
Уволнял Олександр Хубчик(я)
Произошла ошибка с моей стороны, когда я чистил склад не заметил что вы уже солдат и случайно уволил *Порушення статуту 6.26* и у нас есть еще пункт *6.24* 6.26 как вы сказали это (Заборонено, вступаючи в Навчального Корпусу, будучи Рекрутом ЗСУ, не підвищитись на протязі 72 годин на Солдата ЗСУ. Покарання за порушення: звільнення.) А 6.24 это (Військовослужбовцю Армії забороняється бути відсутнім на місці служби більше 5-ти днів без попередження) тем самым вас уволил по пункту 6.26, а не 6.24. Извиняюсь.

Владислав Ямадзі

Минулий ГС Держ | Західна Україна
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
553
Реакції
214
Бали
88
Вітаю, Зачинено за проханням Автора.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі