Відмовлено Звільнили за те що я по приколу попросив догану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dmutro Kostuk

Новий гравець
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
8
Реакції
4
Бали
3
1 Дмитро Костюк
2 [Генерал СБУ]Василь Мосійчук
3 7.11.2022
4 Ми їхали на навчання в ДКВС я по приколу сказав в діскорда щоб мені дали 3 догану і мені просто нізащо дали. Потім мене звільнили я просив вернути мене в СБУ но очікування було марне(ігнор) я осознаю що в мене були догани но 2 догану і 3 я отримав буквально ні за що 1 догана я осознаю так як там була моя провина якщо якось можна я хотів би вернутисть обратно в СБУ Харків
5

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 35

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Доброго дня, вернутися назад в СБУ м.Харків для Вас уже не можливо, доти поки я не покину пост лідера. На протязі мого сроку ви порушували статут і не раз, якщо ті дні я ще попереджував Вас що ви можете отримати догану, то Ви сміялись і Вам було прикольно і смішно, а тепер сміюсь я бо мені прикольно.

Dmutro Kostuk

Новий гравець
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
8
Реакції
4
Бали
3
Доброго дня, вернутися назад в СБУ м.Харків для Вас уже не можливо, доти поки я не покину пост лідера. На протязі мого сроку ви порушували статут і не раз, якщо ті дні я ще попереджував Вас що ви можете отримати догану, то Ви сміялись і Вам було прикольно і смішно, а тепер сміюсь я бо мені прикольно.
Я в спец зв'язку пошутив над видачой останньої догани так як вже мені могли дати догану ні за що вот я і пошутив і правда ви видали догану

Dmutro Kostuk

Новий гравець
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
8
Реакції
4
Бали
3
Я в спец зв'язку пошутив над видачой останньої догани так як вже мені могли дати догану ні за що вот я і пошутив і правда ви видали догану
1 догану я осознаю що отримав по факту свого порушення 2 догану за те що в мене заїла кнопка і імено іза цього я якоби порушив статут (невиконання приказу)і Джуніор Сопрано подумав що я не дотримаюсь статуту і видав ще догану 3 догану видали ви по моїй шутці так я говорю що вже буквально за шутку видають покарання

Dmutro Kostuk

Новий гравець
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
8
Реакції
4
Бали
3
1 догану я осознаю що отримав по факту свого порушення 2 догану за те що в мене заїла кнопка і імено іза цього я якоби порушив статут (невиконання приказу)і Джуніор Сопрано подумав що я не дотримаюсь статуту і видав ще догану 3 догану видали ви по моїй шутці так я говорю що вже буквально за шутку видають покарання
Імено іза цього я хочу довести діло до кінця і хочу щоб перед видачой покарання побачили що реально працівник порушує статут або щось інше но за невдалу шутку видавати догану це вже щось з чимось

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Говорити в рацію "Оголошення фракцій"- "видайте мені догану по приколу" якось не прикольно.
Ця рація не призначення для шуток і приколів. Ось за це і отримали догану.

Dmutro Kostuk

Новий гравець
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
8
Реакції
4
Бали
3
Говорити в рацію "Оголошення фракцій"- "видайте мені догану по приколу" якось не прикольно.
Ця рація не призначення для шуток і приколів. Ось за це і отримали догану.
Я по случайності туда написав так як в мене не було на тот момент часу щоб написати в чат СБУ

Dmutro Kostuk

Новий гравець
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
8
Реакції
4
Бали
3
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Доброго дня, шановний гравець. Беру скаргу на розгляд. Також зачиняю тему від флуду.

Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
512
Реакції
28
Бали
31
Шановний гравець, вас було звільнено за порушення статут фракції, лідер надав докази на вагі массові порушення.Рація оголошень фракції створена не доя приколів. Лідер видав покарання правильно.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі