Відмовлено Звільнили з ЧС ЦО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Захар Крутоголов

Новий гравець
Реєстрування
6 Чер 2025
Дописи
4
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасичник

2. Особистий нікнейм: Владислав Вульфаньо

3. Суть скарги: Вночі до 5-ї години все було нормально,я редагував оголошення, займався справами та ліг спати. Прокидаюся, заходжу в GTA та бачу, що в трудовій книжці стоїть звільнення. Я не розумію, за що. Я нікого не ображав, і мені справді незрозуміла причина. Дуже сподіваюся, що це якась помилка. Якщо ж є конкретна причина - прошу надати скріншот. Раптом це фотошоп або якась плутанина. Бо я не пам'ятаю щоб я ображав громадян під час зміни. Завжди питався файно виконувати роботу ЗМІ. Я хочу й надалі виконувати обов’язки співробітника ЗМІ та допомагати гравцям, редагуючи їхні оголошення. Мені подобається ця робота, і я відповідально ставлюся до своїх завдань.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1750500779740.png
  5. Дата походження: 21.06.25 11:50

Останнє редагування:

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Ви були звільненні за проникнення на територію військової частини, де провокували бійців ЗСУ, катаючись на мотоциклі, коли співробітники готувалися до масованого нападу. Після цього Вас було нейтралізовано та Ви прямо образили гравця, цим і порушили пункт статуту ЗМІ 3.11
Докази порушення надав ГА, очікуйте відповіді
Приємної гри на UKRAINE GTA

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши докази від ГС Держ нам вам таку відповідь:
Адміністратор видам покарання вірно.
Будь ласка більше не порушуйте та не ображайте.
З привооду чс ЦО - його вам знято не буде, ви можете спробувати себе у сфері МВС або ж МЮ.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі