Розглянуто Звільнили не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мадара Лют

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
108
Реакції
75
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Мадара Лютий
2. Нікнейм порушника: Микита Мустангович
3. Суть скарги: Мене приняли у фракцію МОЗ все було добре закінчилася зміна я поїхав кататись на авто і тут звільняють за втрату довіри і на формі шей рюкзак був дорогий і не казали зайдіть в кабінет нічо зразу звільнили
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://photos.app.goo.gl/vazYiMF9bkMHEXwV7
5. Дата порушення 13.03.2026

Микита Мусангович

Ветеран МОЗ | Східна Україна
Реєстрування
25 Гру 2024
Дописи
441
Реакції
291
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Мадара Лютий
2. Нікнейм порушника: Микита Мустангович
3. Суть скарги: Мене приняли у фракцію МОЗ все було добре закінчилася зміна я поїхав кататись на авто і тут звільняють за втрату довіри і на формі шей рюкзак був дорогий і не казали зайдіть в кабінет нічо зразу звільнили
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://photos.app.goo.gl/vazYiMF9bkMHEXwV7
5. Дата порушення 13.03.2026
Вітаю!
1.Із заступником була проведена бесіда, оскільки ви зарекомендували себе з поганої сторони, і це всім добре відомо. Спочатку ви працюєте добре, але згодом у вас трапляється так званий «зрив», після чого ви починаєте ображати інших.
2. Я неодноразово спілкувався з вами у войсі. Під час наших розмов ви ображали моїх родичів і близьких, а також моїх співробітників. Тому, поки я є лідером МОЗ, я не допущу вас до лікарської справи.
3. Вам майже щодня видають мути через образи інших гравців.
4. Щодо рюкзака — можемо списатися в Discord(hur2024) і вирішити це питання у нейтральній формі.

Очікуємо відповіді від ГС/ЗГС Держ

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Погоджуюсь зі словами лідера МОЗ. Зверніться до нього в особисті повідомлення для вирішення ситуації.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі