Розглянуто Звільниня, без Причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Прийма1

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Артем Гречко Генерал НПУ Д
  2. Особистий нікнейм: Іван Прийма
  3. Суть скарги: Так працював я в НПУ Д На ПідПолковнику Все було добре Зі сторони Лідера питань немає але один момент ПідПолковник Богдан Гетьман Почав погрожувати мені Зливом та засік моє одне порушення по якому я отримав покарання Звільниння з яким я не згідний У призначений термін мало бути відкрито судове засідення 23.09.24 але його перенисли на 24.09.24 на 21.00 Судового Засідення так і не було тому на мою думку Богдан Гетьман та його знайомі які помагали юму у відкриті службового Рослідування проявили халатне відношення до потерпілого а саме до мене як Являюсь потерпілим Уданій ситуації тому прошу прошу розглянути мою скаргу Уважно!!!
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:24.09.22

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю шановний гравець розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Ознайомившись із Службовим Розслідуванням відкритим на вас, було виявлено такі порушення з вашої сторони:

Стаття 10 пункт 7 ЗУ про НПУ - Поліцейський звертаючись до громадянина зобов’язаний представитись по формі, назвати свою посаду, звання, ім’я та прізвище та якщо громадянин потребує, надати йому для перевірки своє службове посвідчення.

Стаття 24 пункт 3 ЗУ про НПУ - Поліцейський може взяти до рук вогнепальну зброї та привести її в бойову готовність, якщо в ситуації яка склалася є підстави для її застосування.

Стаття 65 частина 1 КкУ- Завідомо незаконне затримання або незаконний привід.

Стаття 16 ПКУ - Співробітник повністю не озвучим міранду, чим порушив дану статтю.

Розділ 3 Пункт 3,12,22,25 Статуту НПУ-Використання спец засобів а саме кайданок без вагомої на це причини.проведення затримання без причини,незнання законів:ЗУ про НПУ,ПКУ та неоднократне направлення зброї на людину без належної причини.

Розділ 5 Пункт 5,6 Статуту НПУ-Не дотримання правил ПДР:проїзд через 2 суцільну,перевищення швидкості,їзда по зустрічній,їзда з поломаною дверкою

Порушеннь зі сторони Лідера або Заступника помічено не було.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі