Амірка Ультрас
Поважний гравець
- Реєстрування
- 5 Січ 2025
- Дописи
- 16
- Реакції
- 144
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Амірка Ультрас
2. Нікнейм порушника: Міша Моторний 6893509
3. Назва клану порушника: MUSTANG
4. Суть скарги:Хочу подати скаргу на ситуацію, яка сталася сьогодні.
Спочатку був момент,коли даний гравець згадав моїх родичів в негативному контексті, але я не мав ніякого «відката» . Після цього вони самі запропонували піти на страйк 2х2. Ми погодились і в результаті виграли їх.
Після завершення страйку ми вийшли та почали з ними розмовляти — запитали, чому вони програли, якщо перед цим були впевнені, що переможуть нас. У ході цієї розмови один із гравців почав ображати мене, зокрема перейшов на згадки родичів, що є порушенням правил.
Також хочу додати, що гравець Міша Моторний сам казав, що має бан на 03 сервері за використання читів.
Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відео докази
6. Дата порушення:13.04.2026
2. Нікнейм порушника: Міша Моторний 6893509
3. Назва клану порушника: MUSTANG
4. Суть скарги:Хочу подати скаргу на ситуацію, яка сталася сьогодні.
Спочатку був момент,коли даний гравець згадав моїх родичів в негативному контексті, але я не мав ніякого «відката» . Після цього вони самі запропонували піти на страйк 2х2. Ми погодились і в результаті виграли їх.
Після завершення страйку ми вийшли та почали з ними розмовляти — запитали, чому вони програли, якщо перед цим були впевнені, що переможуть нас. У ході цієї розмови один із гравців почав ображати мене, зокрема перейшов на згадки родичів, що є порушенням правил.
Також хочу додати, що гравець Міша Моторний сам казав, що має бан на 03 сервері за використання читів.
Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Відео докази
6. Дата порушення:13.04.2026