Схвалено Згадка рідних + розголошення секретної інформації. //

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
91
Реакції
39
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Жасмін Мазафака / Влад Демайнер.
  2. Особистий нікнейм: Дензен Вайлд.
  3. Суть скарги:
    Декілька днів тому, на цр підбігає чоловік моєї колишньої дівчини, а саме - Аладін Мазафака, і говорить до мене - Богдана, чого ти така нєрвна, не псіхуй, на той момент у мене доказів не було. Богдана - це імʼя моєї мами, і у мене виникло питання, звідки він знає імʼя моєї мами, потім я згадую, що я коли зустрічався ще з своєю колишньою дівчиною, теперішньою Жасмін Мазафака, говорив її імʼя моєї мами, а тепер, вона розказала своєму чоловікові Аладіну, (з яким у мене конфлікт), імʼя моєї мами, а це вважається як злив конфедиційної інформації людини, та сьогодні це повторилось знову, коли я отримав мут та не міг нічого їм сказати, вони використовували ім'я моєї мами в якості насмішки, а також ці двоє людей підключили на це клан РУБІН, з яких декілька людей, а саме Влад Демайнер, також почали вживати імʼя моєї мами, та з якими у мене також не дуже хороші відносини.
    Роблячи висновки з даної ситуації, прикріпляю відеодокази, з моментами порушення даних гравців, прошу логічного вирішення проблеми та справедливо покарати гравців.
  4. Докази (скріншот/відео): Тут ... ТАЙМ-КОД №1 : 2:56. ТАЙМ-КОД №2: 5:55.
  5. Дата порушення: 08:07:25

Дмитро Скакун

Південна Україна 05
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
555
Реакції
334
Бали
68
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:
На даний момент немає достатніх доказів, які б однозначно підтверджували факт свідомого зливу кондифіційної інформації. Але інші гравці отримують покарання.

Гравець 28500 отримує покарання у вигляді:

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Мут 120 хвилин

Гравець 32695 отримує покарання у вигляді:

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60хвилин

Гравець 43856 отримує покарання у вигляді:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 30 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі