Антоніо Делрей
Шановний гравець
- Реєстрування
- 24 Вер 2024
- Дописи
- 39
- Реакції
- 41
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Шаман Експрес , Іван Верлеб
- Особистий нікнейм:Денис Сятоша
- Суть скарги: дана особа притягує до правил юкрейн гта особисті розборки які були в особистих повідомленнях та різними способами старається злити, + перед баном на 6000 днів дана особа зробила тп до мене і просто стояла, все побачите на відкаті після чого написала людина з його колишнього клану ( от*со*л) так як і погрожувала мені 2 години перед отриманням цього бану, також дана особа Шаман Експрес не переконавшись в тому що інформація яку я йому сказав достовірна почав операцію по зливу двох гравців а саме Денис Святоша ( тобто мене) і мого друга Ярослав Святоша, прошу перевірити дану інформацію чи вона правдива чи просто я його налякав і він злякався і почав таким займатись) (Гарного вам Вечора шановна Адміністрація) посилання номер (1) це коли він зробив тп перед баном спеціально!!! посилання номер (2), це получення бану, посилання номер (3) це його людина з колишнього клану написала мені діставши інформацію від нього що мене скоро забанять, ( ну і також ви можете побачити як дана людина спілкується)))!!!...
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 2 3
- Дата походження: (дд.мм.рррр) (06.01.2025)