Зачинено Злив гравця|Антон Гаращенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
42
Реакції
74
Бали
23
Нікнейм гравця: Антон Гаращенко
Особистий нікнейм: Даша Набанова
Суть скарги: Антон Гаращенко, який був раніше покараний за слив клану, знов взявся за старе, та знов намагається злити клан, та гравців
Позавчора я зайшла в гру, та певний час сиділа в тюрмі, після того, як я вийшла з неї, за мною почалось переслідування
Після чого я написала своєму другу, він написав Антону Гаращенку, який сам підтвердив, що хоче злити мене
Через деякий час, я знов зайшла в гру, та почула діалог, як він запрошує свого співробітника в діскорд
В 22:43 вони домовились поговорити
В 22:49 за мною знов почалось переслідування
Після Максим Власюк написал Стасу Куклевському, який знов же підтвердив, що він теж збирає на мене щось, та його попросив Антон Гаращенко.
Докази: Тиць
Тиць
Тиць
Тиць
Дата порушення: 11.08.2023

Вкладення

• Screenshot_2023-08-10-15-59-00-238_com.discord.jpeg
    Screenshot_2023-08-10-15-59-00-238_com.discord.jpeg
    262 Кб · Перегляди: 91
  • Screenshot_2023-08-11-00-48-16-953_com.discord.jpeg
    Screenshot_2023-08-11-00-48-16-953_com.discord.jpeg
    281.3 Кб · Перегляди: 84
Останнє редагування:
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
Я явлюсь співробником СБУ, слідкувати, збирати докази та інше це є моя робота, слідкавати за підозрілими лічностями. Злив це коли слідкування подання скарги на форум, на форумі від мене на даного персонажа не було ні однієї скарги хоча вона і порушила була порушила 6.7 Образа гравців. нижче долучу доказ, також долучаю доказ її неадеватної переписки яку вона удалила перед тим як подать на мене скаргу з погрозами в мою сторону а саме що мене знімут. і це тіки частина що я заскрінив
Докази

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
42
Реакції
74
Бали
23
Я явлюсь співробником СБУ, слідкувати, збирати докази та інше це є моя робота, слідкавати за підозрілими лічностями. Злив це коли слідкування подання скарги на форум, на форумі від мене на даного персонажа не було ні однієї скарги хоча вона і порушила була порушила 6.7 Образа гравців. нижче долучу доказ, також долучаю доказ її неадеватної переписки яку вона удалила перед тим як подать на мене скаргу з погрозами в мою сторону а саме що мене знімут. і це тіки частина що я
Я не була в орієнтуванні, щоб за мною слідкувати, їздити весь час поки я граю, це перше, а по-друге не розумію, як людину, яка була в бані за злив клану, допускають знов до фракцій…
А по-третє на правду ніколи не ображаються.

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, шановний гравець.
Порадившись з старшою адміністрацією прийшли до наступного висновку:
Правила про злив гравця на сервері не існує, тому гравця Антон Гаращенко не може бути покарано.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі