Відмовлено Злив гравців | Ільдар Степанюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталій Верман

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
93
Реакції
65
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Ільдар Степанюк
2. Особистий нікнейм: Віталій Верман#157101
3. Клан порушника: PRITON
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Universam
5. Суть скарги: людина вже не вперше злива ігроків, в перший раз це була Влада Верман, також ільдар у своїх скаргах де хоче злити мене не показує повний відеодоказ, він вже вдруге заливає жалобу і вже вдруге відео не повне, я покажу повне відео, і за того що на ютуб можу залити відео лише на 15 хв, покажу 4 відео, вони між собою звязані. Також ільдар погрожує зі своїм другом Микитою дружиніном, моєму другові у діскорді, за те що він мені скинув цей скрін: тик , цей скрін підтверджує що Ільдар хотів як можно більше людей попросити написати під його скаргою на Владу Верман согласен або +, от скрін погроз тик, так ці погрози у діскорді, але ж ці люди повязані з грою і пишуть ці погрози ізза гри. Також після нашої розмови Ільдар як каже що він не обіжен на Владу вбиває її у зз тик, і це можу сказати вбиство з помстою . На відео я нічого з погрозами не казав, якщо людина важжає що пробачитись перед дівчинкою це погроза, це абсурд.
Ще раз хочу повтороити, що Ільдар Степанюк заблуджує неоф. слідкуючих, а також хоче злити гравців серверу!!! от його скарга
тик

6. Докази (скріншот/відео): клац клац клац клац (відео 4 бо не влазе в одне ютуб тільки записує на 15 хв.) також подівьться відео от а до я, бо треба розуміти всю ситуацію.
7. Дата порушення: 27.01.24

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Відео більше 2-х хвилин та без тайм кодів розгляду не підлягає
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі