Відмовлено Злив клану / Виключно для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
Суть скарги: Вітаю. Ця скарга виключно для керівника. Звертаюсь до вас з проблемою, а саме порушенням правил UKRAINE GTA:

6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Гравець
Данієль Жигайло навмисно зливає клан TOSVA, а саме, створює скарги, які відмовляються, сталась сьогодні така ситуація, що гравець подав скаргу яку схвалили, але після розмови з ЗГС неоф, скарга була перерозглянута, так як там є скарги, які не підлягають розгляду, і гравець навмисно їх вставив, щоб злити клан, та щоб дали догану. Переходимо до іншої скарги №2, вона теж була схвалена спочатку, потім я поговорив з ЗГС неоф, та він її перероглянув, через декілька хвилин цей гравець знову пише скаргу, за 10+ скарг на форумі, але вже вставляючи скарги, яким більше 7 днів, що порушує правила.

Я розумію, що гравець може подати скаргу, якщо помітив порушення, або звернутись в репорт, згідно з правилом:

1.9. Гравець може залишити скаргу на гравця / адміністратора у розділі “Скарги” відповідного серверу з дотриманням наступних умов, фрапсу / скріншоту не більше 7 днів, тривалість фрапсу не більше 5 хвилин, якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень, на фрапсі / скріншоті має бути чітко видно дату, час, сервер. Фрапс має бути з комп'ютера та завантажений на платформу YouTube, якщо це скріншот тоді на платформу Imgur. Додатково можуть бути введені правила подачі заявки, або інші пункти, з якими ви можете ознайомитись під час подачі скарги в розділі “Форма подачі скарги”. + 1.18. Якщо ви помітили порушення ви можете звернутись у /report для зв'язку з адміністрацією або зберегти відео доказ та подати скаргу у відповідний розділ на вашому сервері.

Але в даному випадку навмисний злив, і адміністрація з цим нічого не робить, просто говорять що згідно з п.1.18 скарги писати дозволено, питань немає, але скарги писати ті, там де є реальне порушення, а не навмисно писати скарги, які по к/д відмовляються. Прошу розглянути цю скаргу, та видати відповідне покарання, згідно з пунктом правил UKRAINE GTA:

6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга №1, Скарга №2, Скарга №3
Дата походження: 29.09.25

Данієль Шухевич

𝕋𝕠𝕩𝕚𝕔
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
244
Реакції
411
Бали
68
Не потрібно вводити адміністрацію в оману!
Всі скарги були написанні через наявні порушення гравців, які я в праві подати на форум.
Сливу тут немає, так як, я нікого на порушення правил проєкту не провокую.
Я подав
18 скарг, 9 схвалені
Більшість скарг схвалені та гравці понесли своє покарання.
Відмовлені ж скарги це скарги за нон рп ніки, через які виникають розбіжності між думкою гравців та адміністрації, через різну трактовку та розуміння правила про нікнейми
Такого як по кд всі скарги від мене закривають -
немає. І це видно по історіїї моїх скарг
Щодо скарг за масові порушення від клану, де було прикріплено скаргу, якій вже пройшло 7 днів

Відіграв людський фактор, де допустився помилки

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,048
Бали
253
Вітаю
Керуючись цим правилом виношу вердикт:

1.9. Гравець може залишити скаргу на гравця / адміністратора у розділі “Скарги” відповідного серверу з дотриманням наступних умов, фрапсу / скріншоту не більше 7 днів, тривалість фрапсу не більше 5 хвилин, якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень, на фрапсі / скріншоті має бути чітко видно дату, час, сервер. Фрапс має бути з комп'ютера та завантажений на платформу YouTube, якщо це скріншот тоді на платформу Imgur. Додатково можуть бути введені правила подачі заявки, або інші пункти, з якими ви можете ознайомитись під час подачі скарги в розділі “Форма подачі скарги”. + 1.18. Якщо ви помітили порушення ви можете звернутись у /report для зв'язку з адміністрацією або зберегти відео доказ та подати скаргу у відповідний розділ на вашому сервері.
Також хочу зазначити що всі скарги були відмовлені ЗГС неоф
(Жодного зливу не виявлено)
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі