Зачинено Злив клану/ Для ГС,ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жека Ласкер

Активний
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
46
Реакції
16
Бали
13
Нікнейм гравця: Данил Верман
Особистий нікнейм: Жека Ласкер
Клан порушника: Universam
Назва вашого клану: HelloKitties
Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація,протягом сьогоднішнього дня, я спостерігаю як даний гравець намагається злити мій клан, та у відкрити говорить про це. Сьогодні в честь прощання зі старою картою ми зібрались всі біля Эпіцентру для спільного фото, даний гравець підʼїхав та в голосовий чат сказав «По факту последнее фото на старой карте,и последнее фото с HelloKitties Тик, я вирішив не звертати на це увагу, та проігнорував даного гравця, через деякий ми приїхали на центральний ринок, та він знов підійшов, та написав «Последнее фото хелоу китис» Тик. Також даний гравець неодноразово провокував мене, та моїх сокланів, щоб зібрати більше фрапсів порушень та залити це на форум, доказам цього є відео, де вони зі своїм другом чітко кажуть «То есть нарушения мы уже нашли» Тик та погрожували мені що вони заллють фрапси якихось моїх порушень на форум (на жаль відео доказів саме цього немає, тому що я тільки вийшов з бункеру та не встиг увімкнути фрапс). Я прошу звернути увагу на данного гравця, та його дії, так як він ще являється лідером клану.
Докази (відео/скріншоти): прикріпив вище у скарзі ?
Дата порушення:22.12.23, 24.12.23

Останнє редагування:

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю.

Не бачу явних спроб зливу клану.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі