Розглянуто Злив клану від Мілани Юрівної

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Мілана Юріївна
2. Особистий нікнейм: Вікі Альт
3. Клан порушника: FernandoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Сігма
5. Суть скарги: 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день.
6. Докази (скриншот/відео):
Скарга 1 - хоча тут просто скрін й невідомо кому були сказані ці слова та можливо була провокація раз просять замовкнути.
Скарга 2
Скарга 3 - тут взагалі прошу звернути увагу на то що дана особа стоїть взагалі в стороні, її ніхто не чіпає але вона викликає в репорт адміністратора тегнувши "Мене вбивають" далі підбігає до гравців з якими кланова війна й вони ведуться на її провокацію.
Скарга 4 - тут скаржиться на гравця який вже отримав покарання в грі, але нехай буде на форумі адже це + одна скарга в копілку для клану.
На виході Гравець не полінувався цілий день провокувати та створювати ситуації де потім можна щось залити на форум, а також сама отримала ВАРН. А ось такі відео як починається все й де фернандо перші починають вбивати в зз вона не викладає обрізаючи вже тільки потрібне їй Відео від соклана ( відео мені надав соклановець пояснивши як все починається)
Ось ця скарга взагалі ніяким боком не стосоється Мілани Юрівної, по ній тут ніхто не стріляв, але ж видно як вона підходить й провокує, хоче створити ситуацію де влаштують дм в зз, але її просять відійти, й коли вона не погоджується то вони відходять самі, але пані все ж таки подає скаргу, може все ж буде ще + до копілки скарг.
Оскарження - раніше вже була подібна ситуація яка закінчилася баном, пробувши геть короткий термін гравець вийшла з бану розкаявшись, а свою ідею злити клан Сігма чи мене особисто як бачимо не залишила.
Не дивлячись на порушення які вона те отримує всеодно продовжує систематично зливати клан на форумі.
Прошу ретельно ознайомитися з її скаргами, з відео яке я надала, та взяти до уваги постійні безпідставні виклики в репорт адміністрації, щоб вони зафіксували як її зараз образять чи вбьють, хоча адміністрація не бачить картини вцілому, а саме ЗА ЩО ЇЇ ОБРАЗЯТЬ та ЗА ЩО ВБЬЮТЬ!!!!
По тому що бачу особисто я, то гравець не хоче якось розвивати свого персонажа, а систематично провокує під фрапс та заливає на форуми - ось і вся її гра.

7. Дата порушення: 30.09 - 01.09.2025

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
123
Реакції
212
Бали
46
Закрийте від коментарів
Напиши для ГА! Та він тебе заблокує притрушену! який нах злив. Тобі скільки говорив ГА ???? *********************************** рижа ту ска мавпа держи своїх молокососів біля цицьки а не пускай їх по всій карті притрушене

Останнє редагування:

ᴍᴇʟᴀɴᴀ ʏᴜʀʏɪᴠɴᴀ

Поважний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
73
Реакції
158
Бали
38
Бідну не щасну зливають що ж це таке((( Попередь своїх людей в клані щоб не порушували і їх не будуть закидувати на форум, я не одна вас сюди закидую, згідно правил проекту) Віктор Миколайович подібне вже був відмовив тобі)))

Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
123
Реакції
212
Бали
46
Бідну не щасну зливають що ж це таке((( Попередь своїх людей в клані щоб не порушували і їх не будуть закидувати на форум, я не одна вас сюди закидую, згідно правил проекту) Віктор Миколайович подібне вже був відмовив тобі)))
Вона просто притрушена і все немає сенсу розповідати щось

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98

ᴍᴇʟᴀɴᴀ ʏᴜʀʏɪᴠɴᴀ

Поважний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
73
Реакції
158
Бали
38
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
123
Реакції
212
Бали
46
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
123
Реакції
212
Бали
46
Ти тільки знаходиш що небудь аби нас злити і розписуєш так, наче ми тебе зливаємо. Та кому ти *********************************** треба зі своїм кланом

ᴍᴇʟᴀɴᴀ ʏᴜʀʏɪᴠɴᴀ

Поважний гравець
Реєстрування
16 Лют 2025
Дописи
73
Реакції
158
Бали
38
Ти тільки знаходиш що небудь аби нас злити і розписуєш так, наче ми тебе зливаємо. Та кому ти *********************************** треба зі своїм кланом
Єгор, не пиши сюди сенсу 0, нехай гравці вивчать її правила ті що знаходяться в клані щоб їх не закидували на форум за порушення, бо чогось форум більша половинна в них, і не одна я закидаю скарги)

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Бачу продовження конфлікту між вами, даю усне попередження всім учасникам конфлікту, побачимо навмисний злив і фіксування порушень, буде покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі