Відмовлено Злив клану GOPNIKI / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
1,635
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Тревіс Хард
  3. Суть скарги:
    Пане ГА, я попрошу вас розібратися в даній ситуації, і вирішити цю нісенітницю!
    Людина за 2 дні заливає саме на клан "GOPNIKI" 7 скарг від свого імені, коли знає що у клана 2/3 доган. Людина це робить спеціально, тому що в приорітеті злити клан! перша , друга , третя , четверта , п'ята , шоста , сьома !
    Я впевнений, що у людини є особиста неприязнь до клану, тому саме так це і відбувається.
    Я вважаю що це повний абсурд, і з такими особами треба вирішувати питання. Коли всі знають, що діє правило про кд 7 днів для зняття догани, люди намагаються злити як найбільше кланів на серверах, то що буде з неофом?
    А тепер я хочу повернутися до скарги про РК від модератора клану. Можете дати пояснення, де на форумі зазначено, що клан за це порушення отримує саме догану? Або ж ГС неоф сам робить правила під себе?
    Тому що зайти на форум, і подивитися конкретно від ГС неоф. правило про те, за що клан може отримати догану, то там чітко написано. тик
    Хочу зазначити той факт, що за навмисний злив клану видається покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вище все зазначено!
  5. Дата походження: 20.04.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Більш детально розібравши ситуацію, було прийнято рішення видати 3 - 3 доган, клану,
практично всі скарги написані на членів клану були схвалені, зливу не було помічено, тому що були явні порушення від членів клану "GOPNIKI"
За що клан отримав покарання
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі