Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 226
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: ГА
- Особистий нікнейм: 78172 Вікі Альт
- Суть скарги: Вітаю, моя скарга не має відношення до роботи адміністрації серверу, тут я буду скаржитися на двох гравців серверу Мілану Юрівну та Єгора Юрійовича які нещодавно почали грати на нашому сервері, але як видно по їх щоденних скаргах на форумі, щось у них пішло не так і не туди. Вони просто систематично заливають скарги на клан Сігму та клан Варшавських, за день по декілька скарг. А це вже порушує правило 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день. Так не всі скарги відмовлено, там є й ті де гравці порушують відносно їх, але тут ще якби вони постійно провокують, а потім фрапсять й викладають. Якщо переглянути історію покарань Мілани Юрівної то можна побачити останнім часом мут та деморган за провокації. Навіть для прикладу ось ця щойно залита скарга Скарга на Байта, яке переслідування? це центральний ринок де можуть перебувати всі гравці, яке переслідування якщо в нас війна кланів? де там провокації? Я лише на 05 хв бачу погрозу форумом від лідера клану Фантомсів, а це вже карається згідно 5.22. "Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин. Ось в цих оскарженнях Оскарження Мілани та Оскарження Єгора гравці просили розблокування та каялися, хоча в їх оскаження вони лише вибачалися що порушили правила гри, перед гравцем якого хотіли злити не було жодного вибачення і що далі? А далі вони продовжують займатися тим же самим чим і займалися до того як залетіли в бан. Ось тут навіть Обман адміністрації гравець просто була попереджена що так робити не можна, але вже по її скарзі де вона вводить в оману гравців зрозуміло, що не варто довіряти її словам, тому що як видно це просто текст, щоб відмазатися. Прошу взяти на ретельний розгляд мою скаргу та видати гравцям відповідні їх діям покарання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ось1 ось2 ось 3 ось 4 та ще куча інших скарг яких набереть мабуть до 20 шт
- Дата походження: 16.05.25