Розглянуто Злив мене як лідера | Терміновий розгляд!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Євген Чижевський
2. Нікнейм адміністратора: Богдан Перевізник та Микола Ковач
3. Суть скарги:

Вітаю, пане Святогор.
Коротко і ясно: Розкажу вам про свій день, слідкуючий в якого дуже мало часу але всерівно він дуже старався заради мене знявся, скажете в мене є ще другий слідак? Так є. Проблема в тому, що він то зайнятий, і немає вільної хвилинки на мене, тому я дуже засмутився. Єдина людина яка старалась мене підтримати це був мій заступник з яким ми вирішили піти на зліт. На зльота була людина та, як по словам Миколи Ковача у цій скарзі я згадав рідних. Я згідний я це вчинив, бо дуже розлабився. Після чого на відеозаписі можна почути як я вибачився та одразу пожалів за свої дії. Тому що настрій на нулі.

Тепер перейдемо до іншого питання. Кожен би хотів щоб державні організації взаємодіяли між собою, це було б круто. Але замість того щоб обговорити питання у діскорді разом з ГС Держ про цю ситуацію, Микола Ковач вирішує подати скаргу. Але далеко не в цьому головна причина, через що я подаю скаргу іменно в цей розділ. Скаргу писав Микола не сам, а разом з Богданом. Легко зрозуміти, тому що одразу коли була написана скарга, вони сиділи у діскорді під час публікування скарги (
Логи діскорд перегляньте).

Крім цього можете подивитись як активно радіє пан Перевізник
(Тиць).

Тому можна легко зрозуміти що це тупо злив мене як лідера, крім цього скарга написана від 3-го лиця.
Прохання прийняти міри до Адміністратора а також до Миколи Ковача за навмисне злиття, та зняти мої 2 догани або помʼякшити моє покарання а то за дуже. ЯКЩО
КЕРІВНИЦТВО ХОЧЕ БАЧИТИ КОМУНІКАЦІЮ МІЖ ДЕРЖ ОРГ, РОЗКАЖІТЬ КОВАЧУ ШО ЦЕ ТАКЕ.

Дякую вам за попередній розгляд.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): все що червоне у тексті
5. Дата порушення: 20.01.2026

Останнє редагування:

Богдан Перевізник

Західна Україна 02 | VINTER ❤️🫶🏼
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
137
Реакції
92
Бали
33

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
623
Реакції
845
Бали
153
Кину тоді так:
IMG_7958.png

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Одну догану буде оскаржено.
З ігровим помічником буде проведена бесіда.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі