Відмовлено Злив особистой переписки// Кирил Фенікс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серго Буйвол

Військовий який трошки 300 :)
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
31
Реакції
59
Бали
73
Вік
25
  1. Нікнейм гравця: Кирил Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Серго Буйвол
  3. Суть скарги:
  4. Я звільнив зазначеного співробітника та його брата, Едуарда Фенікса, через втрату довіри. Основною причиною стало те, що обсяг виконуваної ними роботи був дуже низьким, і вони майже не були доступні онлайн. Усі мої дії було узгоджено зі слідкуючою адміністрацією. Першою дією стало подання скарги, у якій він також опублікував переписку з групи в "Телеграмі". Однак ситуація на цьому не зупинилася: після звільнення вони почали писати і мені, і слідкуючому, намагаючись з’ясувати причину свого звільнення та задавати інші питання.
    Тоді слідкуючий попросив мене переслати його повідомлення Кирилу Феніксу. Однак, після цього Кирило подав скаргу, у якій він також розкрив зміст повідомлення слідкуючого. На мою думку, така дія була некоректною, оскільки розголошення цього повідомлення є порушенням особистих меж і етичних норм. Тому я прошу вас шановна Адміністрація якось вплинути на цю ситуацію.
  5. Докази (скріншот/відео): Скарга #1 Скарга #2
  6. Дата порушення:02/11/2024 - 03/11/2024

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,ознайомившись та переглянувши всі докази,виношу вердикт: переписка,яка відбувалась у офіційній групі НПУ Дніпра не вважається зливом так як там немає ніякої конфінцейності та інформації,яка приховувалась від інших і витекла через цю ситуацію.
Тому в даній скарзі ми повинні вам відмовити.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі