Відмовлено Злив...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Оля Драгоманова

02 | Західна Україна
Реєстрування
9 Чер 2024
Дописи
37
Реакції
96
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм Оля Шубина
  3. Суть скарги: несправиливе відношення..
    Доброго дня. Я стала свідком однієї неприємної ситуації на 02 сервері, а саме в МОЗ К.
04.08.2024 р. було в новинах, що відкриті заявки на лідера МОЗ К. Один з кандидатів був — Дмитро Мальборо (але до цього потім повернуся). До 09.08.2024 року Дмитро сам виконував обовʼязки заступника лідера, потім я перевелася до МОЗ К, щоб допомагати йому, і прийшло до нас ще дві людини. Актив був, хоч в МОЗ дуже маленький актив, але ми намагалися це виправити.
  1. Вчора Дмитру Мальборо дали догану за прогул робочої зміни, добре, тут порушень зі сторони слідкуючої Діани Скакун не було. Але через деякий Артем Скакун звільнив Дмитра з фракції у зв’язку з тим, що він порушив п. 2.13 та 2.15 Статуту. На запитання «в чому недбалість?», Артем Скакун сказав, що передивився інформацію за його останні дні і сказав звернути увагу на стан фракції. Але де Артем міг дивитися інформацію? Будь-яких доказів не було. Тим паче, коли я прийшла до даної фракції, то ми з Дмитром постійно патрулювали на швидкій та допомагали людям. Сьогодні в 00:26 годин на форумі були результати, де ні один кандидат не підійшов (докази скину). Це виглядає як злив заступника, оскільки можливо був раніше обраний кандидат, тому Артем Скакун за декілька годин до відбору кандидатів просто взяв і видав догани Дмитру та просто усунув його кандидатуру.. де тоді Артем був раніше? Чому не слідкував з самого початку?

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, не розумію чому свідок ситуації пише скаргу за того кого звільнили, але надам відповідь. Заступник лідера МОЗ м. Київ Дмитро Мальборо був на своїй посаді вже багато часу, після зняття лідера він залишився один та показники сильно впали, людина проводила більшість часу на рибалці, мисливстві, ЦР в робочу зміну. З стабільних 11 людей в МОЗі м. Київ залишилась одна і то не стабільна людина. Те що він написав заявку на лідерку, це не дає йому статусу "Кандидат", заявка була б і так відмовлена через вік, дивлячись на його роботу виключення адміністрація не робила б. Людина була часами неадекватна та не тримала себе в руках. Догана була видана слідкуючим за фракцією - Діаною Скакун і я повністю згоден з цим рішенням. Сподіваюсь Ви зрозуміли чому було прийняте рішення про його зняття.

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:
Відповідь надана вище ГСом Держ, з його рішенням погоджуюсь.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі