Зачинено Зльот, Адмiн вiдкинув

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Гречаний Макарон

2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Джордан

3. Суть скарги: На той момент злітав будинок 99 в Вишневому, я просив інший гравців посунутися но вони не хотіли, я чекав за хвилину до зльоту щоб міг бігти на мітку але адміністратор Джеймс Джордан мене просто відкидає. Я написав репорт і він відповів мені з словами, не згідні з рішенням пишіть скаргу даже не пояснив причину з його точки зору, та коли я спитав його чи ви знаєте що за 1хв до зльоту можна бігти, він проігнорував і лівнув. Мої вимоги дати йому серйозне покарання та винести вердикт як найшвидше бо зльот був серйозний! дякую за увагу!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):- Все покажу i роскажу в дс або тг, тому що файл завеликий навiть на 5 секунд!

5. Дата порушення: 24.05.2026

6. Ксенія Київська, спеціально для тебе. Ти не переглянула доказ, як ти можеш видавати вердикт? 2. По правилам зльоту, гравці можуть бігти на мітку за 1хв. Чекаю в дс або тг адмiна

Ксенія Київська

КА | Чорноморський край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
1,685
Реакції
562
Бали
253
Вітаю.

Згідно з правилом 6.19, покарання було видано вірно.
У правилах відсутні будь-які винятки щодо “останніх хвилин перед зльотом”, тому порушення все одно вважається порушенням незалежно від часу до завершення події.

Зачинено.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: стояти на голові інших гравців під час ловлі майна, бігти/стрибати в натовп.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі