Розглянуто Зменшення покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Драгов

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Тра 2025
Дописи
60
Реакції
72
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Влад Донецький 102972(твінк)
2. Нікнейм адміністратора: Мілана Домеліо
3. Суть скарги:
Я хочу щиро вибачитися за порушення правила UG 2.8. Це сталося випадково: я намагався допомогти своєму клану через твінк, і в звʼязку з перегрузом я не міг передати товар через обмін тому мене підвищили щоб я міг покласти товар на склад і взяти в оружейці зброю, після чого мене знову понизили. Гравець який написав на мене скаргу(Юлій Цезар 18218 -основа; Девід Коперфілд 84587 - твінк) з твінк аккаунту перебував також зі мною в клані і знав про це оскільки в той момент ми спілкувались, скориставшись моментом він зробив скріншот, хоча сам неодноразово так робив і порушував правило 2.8 ( скрін ). Я завжди намагаюся грати чесно і рідко порушую правила, тому дуже шкодую про цей випадок.
Прошу вас розглянути можливість пом’якшити покарання, враховуючи мою активність у грі та щире бажання грати чесно.
Ще раз перепрошую за порушення і дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): клік
5. Дата порушення: 28.11.2025

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю! В оскарженні вам відмовлено - на рахунок Юлія Цезаря [ 18218 ] та його твінк-аккаунта Девід Коперфілд [ 84587 ] , по вашому фото не видно дати , час та сервер. Але переглянувши логи , виношу вердикт :

Гравець 84587 отримує варн + 14 днів блокування облікового запису
Гравець 18218 отримує блокування облікового запису на 3 дні

2.8. Заборонено на твінк-акаунті обіймати високу посаду у неофіційних (від 3 звання) або державних організаціях (від 9 звання), якщо вони вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи. | Основний акаунт - Бан до 5 днів, твінк-акаунт - Варн + Бан 14 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі