Зачинено Зміна нового Шляху розвитку клана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Пандус Діксон
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги: "Я купив клан там були придбані покращення за мінусовий рейтинг на сброю, я хочу змінити на іншу гілку розвитку, і придбати покращення, а через тещо уже 2 речі по гілці сброї прокачені я не можу іншу качати. Після спілкування з одним із адміністраторів, як я розумію, її системно ніяк не можна змінити. Тому прошу щоб тех адміни насильно сбросили прокачку до нуля, щоб я міг прокачати іншу гілку. Зараз прокачано 2 покращення на сброю, я хочу почати купувати покращення по гілці Вітамінка. Бо ну це якось тупо, якщо б я наприклад випадково не ту гілку прокачав, мені тепер треба новий клан робити через це? І так само зараз я купив клан з думкою що сможу це змінити, і системна неможливість цього просто дуже неліпа і смішна. Тому прошу на допомогу. У вирішинні цього питання."
"[M.D] Ерік 𝕄𝕠𝕤𝕚𝕤𝕤𝕒 ♡ [шо ?],
Значок роли, Moderator Discord
08:39
Вітаю! Мене звати Ерік Мосісса, працюю по вашему зверненню. Нажаль адміністрація не може виконувати такі дії. Перед покупкою треба було запросити докази на що прокачений клан. Гарної гри на UKRAINE GTA
:LOVE:
"

Це було моє свернення у тех підримку в діскорд. По перше, ну це смішно взагалі той факт що коли вели цей новий шлях розвитку, недобавили досі можливості скинути це все, або поміняти. По друге, цікава відповідь від модератора: "Я повинен був знати на що прокачаний клан". Вот просто поясніть, звідки я маю знати що воно, не міняєтся, де можна це узнати? Є якась Вікі по цій новій гілці розвитку? Я цілу годину вчора питав адміністраторів ніхто нічого не знає. Звідки "Я" маю знати, як це працює??? По третє, я не прошу щось занадто важке, клан, адміністрація видалити може разом с общаком, а таку просто річ по проханю гравця ні. Дуже смішно. Вчетверте,якщо адміністрація по якимось містичним для мене причинам це не може зробити, зробіть можливість це робити у меню клана, щоб можна було сбросити до нуля ці покращення, як це робится зі старою гілкою розвитку клана. Ітог в тому що Цікаво виходить качаєшь клан, влажуєшь сотні мільйонів, потім місклік один раз або два, і бац не ту гілку вибрав, і все? заного клан робити? Якось не дуже розумно, мягко кажучи. Прошу допомогти з цим питанням, або додайте таку можливість у клан меню або просто будьласка обнуліть покращення цього нового шляху розвитку клана за рейтинг. Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 18.03.2026

Вкладення

• unknown_2026.03.17-23.14.png
    unknown_2026.03.17-23.14.png
    468.5 Кб · Перегляди: 17

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю
Зміна відки можливо тільки після закінчення милуної
Під час придбання клану вам треба було переглянути чи є активна прокачка та на якій відці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі