Зачинено Зник клан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

DenysLuts

Новий гравець
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
У мене був клан PROKURATURA давно не входив в гру, сьогодні вхожу а він зник взягалі немає, маю діскорд канал цього клану

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,130
Бали
153
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyny-1-14.png

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ.
21/12/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Заступник Директора ДБР/Лейтенант - Даніїл Духов, доповідаю про те, що: 20/12/2024 10:37, Лейтенант ГУСБУ м.Дніпра Даніїл Духов затримав громадянина Професора Маджестіка, за порушення 11.9 КУпАП. В ході поверхневої перевірки були виявлені невідомі матеріали, які схожі на наркотичні речовини, та вогнепальну зброю, за що передбачена кримінальна відповідальність в статтях 27, 39 ККУ. Ураховуючи протоколи експертиз, та перевірок на балістику все конфісковане у підозрюваного є забороненим відповідно до чинного законодавства.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеозапис №1: video
(a) Відеозапис №2: video
(a) Відеозапис №3: video

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 27, 39 ККУ.

Заступник Директора ДБР/Лейтенант ГУСБ м.Дніпра - Даніїл Духов
Підпис: Д.Духов

Мадара Сопранов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
103
Реакції
249
Бали
68
Адреса
100
IMG_5003.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
15/01/25.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал СБУ м.Київ Мадара Сопранов, розглянувши повідомлення про злочин №15012025, що надійшов від мене та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:
15 січня 2025 року, Генерал СБУ міста Києва був на спецзавданні , зайшовши на центральний ринок він побачив особу, яка продає предмет яка схожа на зброю.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 38 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 38 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Генерал СБУ - Мадара Сопранов
Підпис:

IMG_5004.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі