Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ.
21/12/2024.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Заступник Директора ДБР/Лейтенант - Даніїл Духов, доповідаю про те, що: 20/12/2024 ≈ 10:37, Лейтенант ГУСБУ м.Дніпра Даніїл Духов затримав громадянина Професора Маджестіка, за порушення 11.9 КУпАП. В ході поверхневої перевірки були виявлені невідомі матеріали, які схожі на наркотичні речовини, та вогнепальну зброю, за що передбачена кримінальна відповідальність в статтях 27, 39 ККУ. Ураховуючи протоколи експертиз, та перевірок на балістику все конфісковане у підозрюваного є забороненим відповідно до чинного законодавства.
ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеозапис №1: video (a) Відеозапис №2: video (a) Відеозапис №3: video (b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 27, 39 ККУ.
Заступник Директора ДБР/Лейтенант ГУСБ м.Дніпра - Даніїл Духов
Підпис: Д.Духов
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
15/01/25. ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Генерал СБУ м.Київ Мадара Сопранов, розглянувши повідомлення про злочин №15012025, що надійшов від мене та матеріали перевірки ВСТАНОВИВ:
15 січня 2025 року, Генерал СБУ міста Києва був на спецзавданні , зайшовши на центральний ринок він побачив особу, яка продає предмет яка схожа на зброю.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 38 ККУ
ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 38 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.