Розглянуто Знищена економіка сервера / Прохання змінити щось

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вася Ломаченко

Поважний гравець
Реєстрування
24 Тра 2023
Дописи
109
Реакції
127
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Керівник
  2. Особистий нікнейм: Сергій Бандеров
  3. Суть скарги: вітаю шановний Керівник в мене звернення стосовно оновлення 2.4! Я не розумія навішо ви до крафту додали дуже рідкісні речі які ще люди вибивали з кейсі, купували з донат а ви просто додали їх до крафту! До того як не було в крафті аксесуару "Катана" вона коштувала на ринку приблизно 2.5-3кк а зараз 800к як це розуміти? Добре йдемо далі Тканина яку можна було добувати тільки на рибалці її вже додали в епіцентр, також кусачки, нитка с голкою і тд! Скажіть будь-ласка який інтерес в цьому? Раніше люди добували ресурси, старалися заробити копійку, а ви просто додали до магазинів ці ресурси тим самим знищили бажання людей добувати ресурси, заробляти гроші та грати на сервері.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):---
  5. Дата походження: 13.07.2024

Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
9
Реакції
12
Бали
6
Доброго дня. Шановна адміністрація, оскільки я теж хотів подібну скаргу написати, тож прошу дати відповідь і на моє запитання стосовно оновлення 2.4. А саме це Бателпасу.
Поясніть, якщо крафтити автомобіль можна було лише тиждень, навіщо ви додали в бателпас нагороди у вигляді гвинтів і алюмінієвих злитків, які відкриваються аж через 2-3 неділі гри навіть з преміумом ( оскільки зараз відключення світла то такі завдання як вбити 240 тварин майже не реально не маючи максимального рівня) ці речі продовжують випадати на будівництві як і кейси, ну кейси ладно. Там є шанс випадіння авто, а гвинти і алюміній абсолютно не потрібні. І їх доводиться викидати так як їх навіть для крафту не використаєш. Дякую за відповідь.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ми досліджуємо цінову політику на серверах і згодом за потреби внесемо зміни.
Ваші пропозиції прийняті до уваги.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі